counter

David Beckham: Τα παιδιά του σε απονομή βραβειών

David Beckham: Τα παιδιά του σε απονομή βραβειών
David Beckham: Τα παιδιά του σε απονομή βραβειών

Απο την Χριστίνα Μόνη

Η οικογένεια είναι δεμένη και αγαπημένη και αυτό φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση.Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως ο David και η Victoria Beckham έχουν μεγαλώσει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά τους και αυτό φαίνεται και στις αρχές που έχουν λάβει.

Ο Brooklyn Beckham συνόδευσε τα μικρότερα αδέρφια του Romeo και Cruz προ λίγων ημερών στα βραβεία παιδικού τηλεοπτικού δικτύου στο Los Angeles. Ο 16χρονος Brooklyn ως μεγάλος αδερφός προστάτευε τα αδέρφια του και δεν τα άφησε στιγμή από τα μάτια τους. Οι τρείς πόζαραν στον φωτογραφικό φακό στο κόκκινο χαλί και ο μεγάλος αδερφός ως προστάτης τους είχε πιάσει από τους ώμους. Και τα τρία αγόρια όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι παιδιά του David σίγουρα. Και δεν μιλάμε επειδή του μοιάζουν αλλά επειδή έχουν κληρονομήσει και το εκπληκτικό του στιλ στην εμφάνιση. Με casual look, μοντέρνα αθλητικά παπούτσια και χτένισμα τέτοιο που αρμόζει στην ηλικία τους και οι τρείς εντυπωσίασαν τους πάντες.

Ο Brooklyn μάλιστα ανέβασε και ο ίδιος φωτογραφία με τα αδέρφια του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια αποθέωσαν τους μικρούς Beckham. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR