counter

David Beckham: Στο αεροδρόμιο με την οικογένεια!

David Beckham: Στο αεροδρόμιο με την οικογένεια!
David Beckham: Στο αεροδρόμιο με την οικογένεια!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν 19 χρόνια πριν, το μακρινό 1997 και από τότε είναι αχώριστοι. Ο λόγος για τον David και τη Victoria Beckham. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου αγωνίζονταν ο 41χρονος σήμερα Άγγλος. Μετά από δύο χρόνια παντρεύτηκαν ενώ τον Μάρτιο του 1999 ήρθε στον κόσμο ο πρώτος τους γιος, Brooklyn. Τρία χρόνια μετά και συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου 2002, απέκτησαν τον δεύτερο γιος τους, Romeo, ενώ ο τρίτος τους γιος γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2005 και πήρε το όνομα Cruz.

Και παρά τις κατά καιρούς φήμες για χωρισμό η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουλίου του 2011 όταν η Victoria Beckham έφερε στον κόσμο την κόρη τους Harper. To λαμπερό ζευγάρι, μοιράζει πλέον τον χρόνο του ανάμεσα στην Αμερική και την Αγγλία. David και τη Victoria Beckham πέρασαν οικογενειακά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η ώρα του γυρισμού έφτασε ωστόσο με το τέλος του καλοκαιριού και η οικογένεια εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με σκοπό την επιστροφή στην Αγγλία. Εκεί βέβαια τους περίμεναν οι paparazzi, όπου δεν έχασαν την ευκαιρία να τους απαθανατίσουν.

Ο David Beckham κρατούσε από το χέρι της 5χρονη Harper, η οποία κρατούσε συνεχώς μια κούκλα. Δίπλα στον 41χρονο πρώην ποδοσφαιριστή ήταν ο 11χρονος Cruz, που δεν αποχωρίστηκε στιγμή την κιθάρα του.

Ο 19χρονος Brooklyn από την άλλη ήταν συνεχώς δίπλα στην μητέρα του, μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, τον Romeo. Το ζευγάρι παρά το γεγονός πως ήταν βράδυ φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου, τα οποία και δεν αποχωρίστηκε.

David και τη Victoria Beckham πάντως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αν κρίνουμε μάλιστα και από την αφιέρωση που έκανε η πρώην τραγουδίστρια στα μέσα καλοκαιριού στον σύζυγό της, με αφορμή την επέτειο του γάμου της. Χαρακτηριστικά η Victoria Beckham είχε γράψει: «Νιώθω τόση αγάπη και πραγματικά ευλογημένη. Ο καλύτερός μου φίλος, η αγάπη μου. Ο καλύτερος άνθρωπος που με εμπνέει κάθε μέρα. Χαρούμενη επέτειος στον καλύτερο άνδρα και πατέρα στον κόσμο!! Ο καλύτερος που υπάρχει!» 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR