counter

David Beckham: Ποζάρει ημίγυμνος και μαγεύει με το κορμί του!

David Beckham: Ποζάρει ημίγυμνος και μαγεύει με το κορμί του!
David Beckham: Ποζάρει ημίγυμνος και μαγεύει με το κορμί του!

Αναμφισβήτητα θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου καθώς διαθέτει ένα όμορφο και αρρενωπό πρόσωπο, θανατηφόρο κορμί αλλά και σεξαπίλ που καθηλώνει. Ο David Beckham ξεχωρίζει με ότι καταπιάνεται. Πετυχημένος ποδοσφαιριστής, επιχειρηματίας, σύζυγος, πατέρας και μοντέλο, βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε φορά που εμφανίζεται.

Έκανε μόδα τα τατουάζ και παρέσυρε μια τεράστια μάζα ανθρώπων να τολμήσουν τα τατουάζ και να μην αισθάνονται ενοχές. Εδώ και χρόνια συνεργάζεται με γνωστή εταιρία ρούχων και φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχα για λογαριασμό της.

Ο David Beckham φωτογραφήθηκε αυτή τη φορά με μαγιό για τη γνωστή εταιρία ρούχων και για ακόμη μια φορά απέδειξε πως διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά. Με τα τατουάζ του να δεσπόζουν πάνω στο καλλίγραμμο κορμί του, πήρε το μυστήριο και αινιγματικό του ύφος και πόζαρε για το φωτογραφικό φακό.

Πολλές θηλυκές υπάρξεις αναστέναξαν ήδη με τα φωτογραφικά καρέ του David Beckham που σίγουρα απέσπασε την προσοχή πολλών που κάθισαν μπροστά στον υπολογιστή του γραφείου τους, χαζεύοντας το απόλυτο αρσενικό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR