counter

David Beckham: Θύμα τροχαίου ατυχήματος!

David Beckham: Θύμα τροχαίου ατυχήματος!
David Beckham: Θύμα τροχαίου ατυχήματος!

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε ο David Beckham, όταν με το αυτοκίνητο που οδηγούσε εμβόλισε διερχόμενη οδηγό! To ατύχημα έγινε την ώρα που ο διάσημος ποδοσφαιριστής έβγαινε από το σπίτι του στο Beverly Hills με το μαύρο Range Rover αυτοκίνητό του. Ο David Beckham δεν πρόσεξε πως εκείνη την ώρα περνούσε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, και το κακό δεν άργησε να συμβεί!

Το τροχαίο, που ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές έγινε στις 2 και μισή το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου και αυτό που τρόμαξε περισσότερο τον David Beckham ήταν ότι μαζί του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν και ο γιος του Brooklyn.

Το σοκ της γυναίκας οδηγού μετά το τρακάρισμα ήταν μεγάλο τόσο για τις υλικές ζημιές που υπέστει το αυτοκινήτο της, όσο και για το γεγονός πως το αυτοκίνητο που την εμβόλισε οδηγούσε ο διάσημος ποδοσφαιριστής!

Μετά το ατύχημα, τα δυο αυτοκίνητα έκαναν στην άκρη και περίμεναν την αστυνομία, αλλά και τους υπεύθυνους για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες της Daily Mail, oι ζημιές στα δύο αυτοκίνητα είναι εμφανείς, με το Range Rover του 38χρονου να έχει προβλήματα στον προφυλακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες o David Beckam είχε αγοράσει το αμάξι το 2010 και η αξία του υπολογίζεται στα 70.000 δολάρια περίπου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR