counter

Dancing with the Stars 4: Οι πρόβες για το 5ο live μέσα από τα social media!

Dancing with the Stars 4: Οι πρόβες για το 5ο live μέσα από τα social media!
Dancing with the Stars 4: Οι πρόβες για το 5ο live μέσα από τα social media!

Λίγες ώρες μόλις απομένουν πριν δοθεί το σύνθημα για να ξεκινήσει ο χορός στο 5ο live του "Dancing with the stars 4"!

Οι celebrity διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν να κάνουν εντατικές πρόβες μέχρι και την τελευταία στιγμή για να καταφέρουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο χορευτικό παρκέ! Σήμερα, τα ζευγάρια χορεύουν ρούμπα και bachata και φυσικά θα κάνουν ό, τι μπορούν για να πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο live.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι πρόβες των υποψήφιων, του "Dancing with the stars 4" ήταν εντατικές για να είναι όλα τέλεια τη στιγμή της εμφάνισής τους μπροστά στους κριτές.

Ο Θάνος Καληώρας, η Χρύσπα, η Ευαγγελία Αραβανή, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Κλέλια Πανταζή, ο Ησαίας Ματιάμπα, ο Άλεξ Κάβδας, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που την εβδομάδα που μας πέρασε τροφοδοτούσαν τους λογαριασμούς στους σε Instagram και twitter με φωτογραφίες! 

Με τον φακό του κινητού τους τηλεφώνου οι υποψήφιοι απαθανάτιζαν τις φιγούρες τους κατά την διάρκεια των προβών τους αλλά και τις χαλαρές στιγμές τους πίσω από τα φώτα του "Dancing with the stars 4"!

Δείτε τις φωτογραφίες! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR