counter

Dancing with the stars 4: Η Δούκισσα & οι διαγωνιζόμενοι το "έκαψαν" σε νυχτερινό κέντρο!

Dancing with the stars 4: Η Δούκισσα & οι διαγωνιζόμενοι το "έκαψαν" σε νυχτερινό κέντρο!
Dancing with the stars 4: Η Δούκισσα & οι διαγωνιζόμενοι το "έκαψαν" σε νυχτερινό κέντρο!

Οι διαγωνιζόμενοι στο Dancing with the stars 4 και η παρουσιάστρια του σόου Δούκισσα Νομικού το «έκαψαν» το βράδυ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Μύρωνας Στρατής.   

Μπορεί οι διαγωνιζόμενοι στο Dancing with the stars 4 να είχαν ρεπό από τις χορευτικές τους υποχρεώσεις, λόγω της αναβολής του σόου για αυτή την Κυριακή, όμως εκείνοι προτίμησαν να κάνουν προπόνηση! Όχι στο πλατό, αλλά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου!

«Πήραμε ρεπό και το εκμεταλλευτήκαμε» σχολίασε η Κλέλια Πανταζή στον λογαριασμό της στο Twitter, και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως το γλέντησαν με την ψυχή τους!

Την τιμητική της είχε η Δούκισσα Νομικού! Ο Μύρωνας Στρατής την ανέβασε στη σκηνή και τραγούδησε για εκείνη το αγαπημένο της κομμάτι! Η Δούκισσα, λικνίστηκε στους ρυθμούς του «Υou can leave your hat on» ενώ ο Μύρωνας Στρατής έκανε τα πάντα για να την  "ξεσηκώσει". 

Κλέλια Ρένεση, Άλεξ Κάβδας, Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέτα Παπαδημητρίου δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν και να σιγοτραγουδούν! 

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη περνούσαν τόσο καλά που αν και νύσταζαν προτίμησαν να παραμείνουν και να ρίξουν ένα υπνάκο στην καρέκλα! Η λαμπερή παρέα το γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και φυσικά έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις!

Δείτε τις φωτογραφίες! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR