counter

Δανάη Παππά: Το ατύχημα που την ανάγκασε να περπατάει για πέντε μήνες με πατερίτσες!

Δανάη Παππά: Το ατύχημα που την ανάγκασε να περπατάει για πέντε μήνες με πατερίτσες!
Δανάη Παππά: Το ατύχημα που την ανάγκασε να περπατάει για πέντε μήνες με πατερίτσες!

Την Δανάη Παππά την γνωρίσαμε για πρώτη φορά φέτος, μέσα από την συμμετοχή της στην νέα σειρά του Alpha "Το Τατουάζ".

Η ζωή της, ωστόσο, δεν ήταν πάντα ρόδινη για τη νεαρή χορεύτρια και νυν ηθοποιό.

Πριν από δύο χρόνια φοιτώντας στη σχολή χορού Broadway Dance Center της Νέας Υόρκης, λόγω υπερκόπωσης αφού οι ασκήσεις διαρκούσαν δωδεκάωρα, υπέστη σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να έρθει στην Ελλάδα και να υποβληθεί σε επέμβαση. 

«Για κάποιους η ρήξη μηνίσκου φαίνεται παιχνιδάκι, εμένα όμως μου στοίχισε ένα δίμηνο με πατερίτσες. Θυμάμαι ακόμη τα φώτα του χειρουργείου αλλά και την υπόδειξη του γιατρού ότι πρέπει να μείνω αρχικά στο κρεβάτι και μετά να περπατώ για πέντε μήνες με πατερίτσες. Αυτή ήταν και η δυσκολότερη περίοδος της ζωής μου. Ήμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί. Η ακινησία για έναν χορευτή είναι σαν θάνατος, σαν να του κόβεις το οξυγόνο. Αν δεν είχα τη συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων, δεν ξέρω πώς θα τα είχα καταφέρει», εξομολογήθηκε η ίδια σε πρόσφατα συνέντευξής της στο Thema People.

Στην ερώτηση για το πώς ένιωσε όταν ξαναβρέθηκε σε αίθουσα χορού η ίδια περιέγραψε: «Ήμουν διστακτική και μαγκωμένη προσπαθώντας να κάνω προσεκτικές κινήσεις για να επανέλθω αργά. Υπήρχε χαρά αλλά και αμηχανία. Ευτυχώς για μένα η Ελληνίδα δασκάλα μου, η οποία είχε πάθει το ίδιο κατά το παρελθόν, γνώριζε πολύ καλά πώς να με επαναφέρει. Οταν ένιωσα γερή και πάτησα χορευτικά στις μύτες αισθάνθηκα σαν να ξαναγεννήθηκα, ότι ξαναβρήκα την ελευθερία μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR