counter

Δανάη Μπάρκα: Το grande πάρτι γενεθλίων, οι λαμπεροί καλεσμένοι & ο χορός με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα: Το grande πάρτι γενεθλίων, οι λαμπεροί καλεσμένοι & ο χορός με τη Βίκυ Σταυροπούλου
Δανάη Μπάρκα: Το grande πάρτι γενεθλίων, οι λαμπεροί καλεσμένοι & ο χορός με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Με αφορμή τα γενέθλιά της τα οποία ήταν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου η Δανάη Μπάρκα οργάνωσε ένα πάρτι υπερπαραγωγή με τα αγαπημένα της πρόσωπα όπου διασκέδασε με την «ψυχή της»!

Δείτε επίσης - Γενέθλια για τη Δανάη Μπάρκα: Οι ευχές της Βίκυς Σταυροπούλου - "Είχαμε τις καταιγίδες μας, αλλά…"

Η παρουσιάστρια του Mega έγινε 31 ετών και δεν θα μπορούσε να μην περάσει την ξεχωριστή ημέρα, με κέφι, γέλιο και πολύ χορό!

Δανάη Μπάρκα - Οι λαμπεροί καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Καλεσμένη στην όμορφή βραδιά ήταν καρδιακοί φίλοι της Δανάης Μπάρκα, συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και επώνυμα ονόματα όπως: η μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Λεκάκη, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Χρήστος Κούτρας, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Αντρέας Γεωργίου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Κώστας Τσουρός, η Νόνη Δούνια και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η εορτάζουσα έσβησε μία διώροφη τούρτα με θέμα την ντίσκο ενώ δεν σταμάτησε λεπτό να διασκεδάζει με τους καλεσμένους της.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε για εσάς στιγμιότυπα από τα highlight της βραδιάς αλλά και από τον χορό της Δανάης Μπάρκα με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι δύο γυναίκες «έκλεψαν» την παράσταση για ακόμη μία φορά αφού χόρεψαν μαζί τον ίδιο χορό που είχε χορέψει η Βίκυ Σταυροπούλου στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» το 2001, «την βραδιά μου απόψε μην μου την χαλάς» ξυπνώντας αναμνήσεις στους παραβρισκόμενους και όχι μόνο...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR