counter

Δανάη Μπάρκα: Πώς αντιδρά όταν την συγκρίνουν με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου;

Δανάη Μπάρκα: Πώς αντιδρά όταν την συγκρίνουν με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου;
Δανάη Μπάρκα: Πώς αντιδρά όταν την συγκρίνουν με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου;

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την Φανή Πλατσατούρα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύγκριση με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Έχει συνειδητοποιήσει ότι θα σε συγκρίνουν πάντα με εκείνη;

Δεν με απασχολεί. Είμαι η κόρη της Βίκυς και πραγματικά είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό.  Αν μπορούσα να μου δώσω μία ευχή θα ήταν αυτή: « Μακάρι να καταφέρω να έχω τη μισή αγάπη του κόσμου από αυτή που έχει η μαμά μου». Γιατί η αγάπη του κόσμου υπερτερεί πολλές φορές και του ταλέντου και το να σε αγαπάει ο κόσμος σημαίνει ότι κατά 90% θα έχεις διάρκεια στον χώρο.

Δεν θα σε ενοχλήσει δηλαδή αν σε συγκρίνουν με τη μητέρα σου;

Πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικό και κλισέ πια να συγκρίνουν τα παιδιά με τους καλλιτέχνες γονείς τους.  Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να μην πέσω σε αυτή τη παγίδα. Προσπαθώ επίσης να εκμεταλλεύομαι το όνομα της μητέρας μου, αλλά να έχω και τη δύναμη να πω: « Δεν είσαι μόνο  η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου». Επίσης, δεν είναι δεδομένο. Το ότι είμαι η κόρη της Βίκυς δεν σημαίνει ότι θα κάνω και καριέρα. Είμαι η κόρη της Βίκυς, so what; Προσπαθώ διπλά για να ξεπεράσω τα δικά μου όρια και όχι για να ξεπεράσω τη μητέρα μου. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Το διάλεξα μόνη μου, το κάνω για μένα και μακάρι να πετύχει. Γενικά, θα ήθελα να με κρίνουν για τη δουλειά μου και όχι επειδή είμαι η κόρη της Βίκυς η για την εμφάνιση μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR