counter

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση σε υποψήφιο βουλευτή των "Σπαρτιατων"! "Όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε"

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση σε υποψήφιο βουλευτή των "Σπαρτιατων"! "Όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε"
Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση σε υποψήφιο βουλευτή των "Σπαρτιατων"! "Όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε"

Την δική της απάντηση σε υποψήφιο βουλευτής του κόμματος «Σπαρτιάτες» θέλησε να δώσει μέσα από την εκπομπή της στο Mega η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο συγκεκριμένος κύριος τηλεφώνησε στην εκπομπή και είπε ότι έγινε έξαλλος με τις δηλώσεις ενώ τόνισε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει κόμμα στη Βουλή που να προάγει τον φόβο.

Δανάη Μπάρκα - Η απάντηση που έδωσε σε υποψήφιο βουλευτή των «Σπαρτιατων»

«Έγινε παρέμβαση από έναν υποψήφιο βουλευτή του κόμματος “Σπαρτιάτες”, ο οποίος πήρε εκνευρισμένος στο τηλεφωνικό κέντρο σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν από μένα για αυτό το κόμμα… Θέλω να του απαντήσω δημόσια και να του πω, γιατί έκανε story λέγοντας ότι φοβάμαι και ότι κότεψα… Ως παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής και ως άνθρωπος της κοινωνίας, να του μεταφέρω ότι όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε. Κανένας δεν πρέπει να φοβάται. Και να μην υπάρχει στη Βουλή κόμμα που να προάγει το φόβο. Αλλά ακριβώς επειδή πατώντας πάνω στα θεμέλια της Δημοκρατίας δίνουμε λόγο σε όλους τους ανθρώπους, αλλά περνάνε από φίλτρο. Ανθρώπους που προάγουν τη βία, το ρατσιστικό λόγο για μετανάστες, για πρόσφυγες, για τον οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας, φυσικά και από τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν νομίζω ότι εύκολα θα δοθεί ο λόγος σε τέτοιους ανθρώπους», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης - Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη για τις συνεντεύξεις Μητσοτάκη και Τσίπρα! "Μάθαμε ότι έγινε μια κουβέντα"

«Καλή συνέχεια… Να είναι ψύχραιμοι, να είμαστε όλοι ενωμένοι και να μην φοβόμαστε, έχουμε ο ένας τον άλλον. Η Δημοκρατία και το καλό πάντα θα κερδίζει» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Mega.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR