counter

Δανάη Μπάρκα για Αχιλλέα Μπέο: "Βγαίνει και δηλητηριάζει κάποιες ψυχές"

Μετά τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε ξανά στις τηλεοπτικές κάμερες για τον σάλο που δημιουργήθηκε. «Δε θα επιτρέψω στα 64 μου χρόνια, ο κάθε Κασσελάκης να είναι πρότυπο για τα παιδιά μου. Οι δηλώσεις μου ήταν απάντηση σε αυτά που είπε και τίποτα άλλο. Θα αλλάξω τη λέξη π@@@@ηδες σε γκέι. Εγώ είμαι απλός άνθρωπος και μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτός είμαι ρε παιδιά. Δεν εννοούσα τίποτα, αντίθετα λόγω του επαγγέλματός μου, έχω πολλούς φίλους και συνεργάτες τέτοιου σεξουαλικού προσανατολισμού. Δε θα γίνει πρότυπο των παιδιών μας ο κάθε Κασσελάκης. Να μην τρελαθούμε» είπε ο δήμαρχος Βόλου, μετά την εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Αχιλλέα Μπέο

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στο «Πάμε Δανάη», με τη Δανάη Μπάρκα να αναφέρει σχετικά: «Είναι παραλήρημα μίσους και μου φαίνεται σοκαριστικό πώς επιμένει ένας άνθρωπος μετά από αυτές τις αντιδράσεις, ότι δε θα κάνουμε πρότυπα έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Κασσελάκη. Και όχι το μορφωτικό επίπεδο και τη συμπεριφορά του κύριου Κασσελάκη, αλλά τη σεξουαλική του ταυτότητα. Με σοκάρει, με σοκάρει αυτό. Ο κύριος Μπέος μάλλον δε ξέρει πως όταν η πόλη του υπέφερε, υπήρχαν πολλά παιδιά στις φιλανθρωπικές ομάδες που ήταν γκέι και έστελναν νερά στην πόλη του».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: "Για εμένα είναι καλό είναι να ακούγεται ο Μπέος, γιατί βλέπεις ποιες είναι οι λάθος απόψεις"

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Αν θες να κοντραριστείς, κάντο, αλλά με άλλα μέσα. Όχι με τη σεξουαλική ταυτότητα, την εμφάνιση ή το χρώμα κάποιου. Είναι σοκαριστικό. Όταν μιλάς δημόσια, έχεις κι άλλη ευθύνη. Δεν μπορείς δημόσια. Μου έστειλαν ακόμα και χθες το βράδυ μηνύματα ότι η πόλη του Βόλου. Μπράβο. Αυτό είναι άλλο κι είναι άλλο ο ηγέτης ενός τόπου να βγαίνει και να δηλητηριάζει έτσι κάποιες ψυχές που μπορεί να μην μπορούν να φιλτράρουν αυτά που λέει».

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR