counter

Δανάη Μπάρκα: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης της

Δανάη Μπάρκα: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης της
Δανάη Μπάρκα: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης της

Η εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον είναι ραγδαία στη χώρα μας και δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που ανακοινώνουν ότι διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό.

Έτσι, η Δανάη Μπάρκα σήμερα το πρωί στην εκπομπή της ανακοίνωσε ότι ο Τίμος Ζαχαράτος βρέθηκε θετικός στον covid19  γι’ αυτό και απουσίαζε από το πλατό.

«Να πούμε τα περαστικά μας  σε όλους τους ανθρώπους εκεί έξω. Να στείλουμε την αγάπη μας και στον Τίμο μας ο οποίος έχει βγει θετικός είναι μία χαρά μην αγχώνεστε» είπε η παρουσιάστρια Δανά Μπάρκα και ενημέρωσε το κοινό της.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Τίμος Ζαχαράτος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Φέτος, μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι για Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα και όχι σε κάποια κουζίνα, κάπου εκτός συνόρων να αλλάζω τον χρόνο μαγειρεύοντας. Περίμενα πως και πως αυτή την στιγμή να κάνω Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Δίπλα από ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι. Δυστυχώς, ο Covid-19 είχε άλλα σχέδια και θα τα περάσω μόνος μου. Προσέξτε τους εαυτούς σας και προστατέψτε τους γύρω σας. Εύχομαι υγεία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Σε κάθε άνθρωπο. Επίσης, σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας»

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR