counter

Δανάη Λουκάκη: Δείτε την "Παγώνα" από τις "Άγριες Μέλισσες" με μαγιό στα Κουφονήσια

Δανάη Λουκάκη: Δείτε την "Παγώνα" από τις "Άγριες Μέλισσες" με μαγιό στα Κουφονήσια
Δανάη Λουκάκη: Δείτε την "Παγώνα" από τις "Άγριες Μέλισσες" με μαγιό στα Κουφονήσια

Μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες», οι περισσότεροι ηθοποιοί και συντελεστές απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Δανάη Λουκάκη, η τηλεοπτική «Παγώνα» από το Διαφάνι. Η ηθοποιός επέλεξε τα Κουφονήσια για τις διακοπές της και από εκεί πόζαρε με ολόσωμο μαγιό, ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο Instagram.

«Ήλιος αλάτι θάλασσα άγκυρες τράτες, απέραντο γαλάζιο, ο αέρας των Μικρών Κυκλάδων να μου παίρνει τα μαλλιά κι εγώ να προσπαθώ να τα συγκρατήσω. Φως και καλοκαίρι το ελληνικό!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δανάη Λουκάκη.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη RealLife αναφερόμενη στην τρίτη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είχε πει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα υπάρξει και τρίτη σεζόν. Ο τρίτος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες» μάς μεταφέρει στην Ελλάδα της δικτατορίας. Κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες εισόδους. Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος έκανε την είσοδο του λίγο πριν κλείσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, θα καθίσει αρκετά στον τρίτο κύκλο, καθώς ο ρόλος του θα είναι πολύ σημαντικός. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με τη χούντα. Η τηλεοπτική Παγώνα σίγουρα θα αντιμετωπίσει επιπλέον θέματα με τα παιδιά, παρόλο που η ιστορία με τη Σοφούλα είχε αίσιο τέλος».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR