counter

Δανάη Γεωργαντά: Ποια είναι η "Μικρή Ολλανδέζα" που μίλησε γενναία για τον αυτισμό

Δανάη Γεωργαντά: Ποια είναι η "Μικρή Ολλανδέζα" που μίλησε γενναία για τον αυτισμό
Δανάη Γεωργαντά: Ποια είναι η "Μικρή Ολλανδέζα" που μίλησε γενναία για τον αυτισμό

Για τη διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί μίλησε η YouTuber, Μικρή Ολλανδέζα, κατά κόσμον Δανάη Γεωργαντά, σε συνέντευξή της στο Happy Day και είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της ημέρας. Η ίδια αποκάλυψε με μεγάλο θάρρος ότι διαγνώστηκε με αυτισμό και διαταραχή έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), πριν από 2 χρόνια. Το νεανικό κοινό την λατρεύει και σίγουρα αξίζει να μάθεις λεπτομέρεις για την ζωή της.

Δανάη Γεωργαντά: Ποια είναι η "Μικρή Ολλανδέζα" - Το βιογραφικό της

Η Δανάη Γεωργαντά είναι vlogger, ενώ παλαιότερα την είχαμε δει και σαν διαγωνιζόμενη στο GNTM.  Εξαιτίας ενός τυχαίου tutorial για ένα χτένισμα στο YouTube αποφάσισε να ακολουθήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα και πλέον συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες. Είναι 33 ετών, ενώ στο κανάλι συνεργάζεται με τον σύντροφό της, Δημήτρη Σαραντόπουλο, ο οποίος είναι σκηνοθέτης, ηχολήπτης αλλά και... μοντέρ, όποτε η ίδια δεν προλαβαίνει να κάνει μοντάζ για τα βίντεο της.

Η Δανάη Γεωργαντά δεν επέλεξε τυχαία το "Μικρή Ολλανδέζα" ως όνομα για το κανάλι της, αφού γεννήθηκε στην Ολλανδία.  "Μέχρι τα εννιά μου μέναμε στην Ουτρέχτη. Μετά ήρθαμε στην Ελλάδα. Στο Ναύπλιο, τον τόπο καταγωγής του πατέρα μου. Στην Αθήνα ήρθα πριν από επτά χρόνια. Τα αρχικά πλάνα μου ήταν να δώσω για την Καλών Τεχνών. Αλλά το άφησα στη μέση ενώ ξεκίνησα σχέδιο. Έκανα διάφορες δουλειές και τώρα είμαι Vlogger. Επαγγελματικά. Ναι, ζω από αυτό. Πως ξεκίνησα; Ήθελα να κάνω ένα pin up χτένισμα, των 50s και έψαχνα ένα βίντεο στο YouTube κι έπεσα πάνω στο κανάλι της Cherry Dollface. Τότε κατάλαβα τι είναι το tutorial και πως λειτουργεί το vlogging. Παρακολουθούσα ένα χρόνο πριν ξεκινήσω πως λειτουργεί. Και όχι δεν το ξεκίνησα με σκοπό να γίνει το επάγγελμα μου. Ξεκίνησα με πολλά βίντεο για χτενίσματα και μακιγιάζ. Αλλά πραγματικά εκτοξεύθηκε το κανάλι όταν ξεκίνησα να δημιουργώ βίντεο που σχετίζονται με την ζωή μου, με την καθημερινότητά μου. Προσωπικά το κανάλι μου είναι το ημερολόγιο μου σε μορφή βίντεο.

Δεν σχολιάζω την επικαιρότητα. Θα κάνω και σοβαρά και αστεία θέματα με σκοπό να τα δεις γυρίζοντας από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, την σχολή, την δουλειά σου. Ανάλογα με την έμπνευση που έχω. Κοιτάω τα trends του YouTube για να ενημερώνομαι. Τι προωθεί και το ίδιο το YouTube αλλά μου ζητούν βίντεο από την καθημερινότητά μου, Θέλουν να με βλέπουν να ξυπνάω, να πηγαίνω για καφέ, να βρίσκομαι σε κάποια events. Φαντάσου κάτι σαν ριάλιτι αλλά χωρίς τους τσακωμούς και τα κουτσομπολιά. Έχω 130.000 εγγεγραμμένους στο κανάλι μου. Το μυστικό είναι απλό: να είσαι ο εαυτός σου. Χαλαρή. Και εντάξει, δείχνω την πιο αισιόδοξη και χαρούμενη πλευρά του εαυτού μου΄", έχει αναφέρει το 2017 σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα.

Μένει στα Πατήσια, έχει δύο σκυλιά τα οποία έχει υιοθετήσει, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα και την αδερφή της, Λόις και το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια γυναίκα, έξω από τα συνηθισμένα...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR