counter

Δανάη Επιθυμιάδη: Μιλάει για την προσωπική της ζωή

Δανάη Επιθυμιάδη: Μιλάει για την προσωπική της ζωή
Δανάη Επιθυμιάδη: Μιλάει για την προσωπική της ζωή

Δανάη Επιθυμιάδη

Η Δανάη Επιθυμιάδη που έγινε γνωστή μέσα από την σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ανεξαρτητοποιήθηκε πολύ νωρίς από την οικογένεια της και πατάει γερά στα πόδια της από τα 17 χρόνια κιόλας. Η πρωταγωνίστρια βρέθηκε για σπουδές στην Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο όπου έμαθε να συγκατοικεί με άλλους κάτι που την έκανε να πιστεύει ότι μια συγκατοίκηση μέσα σε σχέση θα ήταν εύκολη για εκείνη.

Η Δανάη Επιθυμιάδη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο ένθετο της Real News "Real Life", μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο όπως είπε και εκείνη: ‘’Θα με ενδιέφερε να είμαι με έναν άνθρωπο σε μια ισορροπημένη σχέση, να επικοινωνούμε. Δεν θα ήθελα σώνει και ντε γάμο. Ούτε είμαι παραδοσιακή, ούτε είμαι ενάντια στο γάμο. Ίσως επειδή δεν μου έχει προκύψει ακόμη, δεν μπορώ να πω ότι το ονειρεύομαι, ούτε ότι έχει προκύψει η ανάγκη’’.

Όπως είπε και η ηθοποιός, η Μουρμούρα ήρθε τελείως ανέλπιστα στην ζωή της, ,μετά από πρόταση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στους συντελεστές . Η Δανάη Επιθυμιάδη έγινε γνωστή σε μια δύσκολη γενική συγκυρία, γιατί όλα τα χρόνια που δούλευε στο θέατρο εργαζόταν παράλληλα και ως σερβιτόρα.

Πάντως όπως εξηγεί και η ηθοποιός, η ζωή της δεν έχει αλλάξει από την ημέρα που μπήκε στην σειρά, καθώς δεν βγαίνει τρελά, ούτε πηγαίνει σε κοσμικά events και προσπαθεί όσο μπορεί  να κρατάει χαμηλό προφίλ. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR