counter

Christmas Shopping Festival: Πλήθος από celebrities στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εκπτωτικού Χωριού

Christmas Shopping Festival: Πλήθος από celebrities στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εκπτωτικού Χωριού
Christmas Shopping Festival: Πλήθος από celebrities στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εκπτωτικού Χωριού

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, ο απόλυτος προορισμός για όλη την οικογένεια, εγκαινίασε την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, με ένα μοναδικό Christmas Shopping Festival.

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκίνησε με ένα all day party γεμάτο εκπλήξεις, δώρα, πολλή μουσική με τους jazz ήχους του Αδάμ Τσαρούχη και της μπάντας του αλλά και τη Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που βρέθηκαν στο εκπτωτικό χωριό. Oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πιο λαχταριστό Christmas market με λουκουμάδες, burgers, καραμέλες, ζεστό κρασί και σοκολάτα καθώς και ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο light show με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά.

Το παρόν δήλωσαν celebrities την εγχώριας showbiz, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή που απόλαυσε το ηλιόλουστο απόγευμα, αναζητώντας τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα δώρα στον αγαπημένο της shopping προορισμό. Η Μαρία Κορινθίου μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Αϊβάζη, απόλαυσαν κι εκείνοι τη βόλτα τους στα στολισμένα και γεμάτα κόσμο σοκάκια του εκπτωτικού χωριού, καταλήγοντας στο σιντριβάνι του κέντρου για να απολαύσουν το light show. Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε επίσης στο εκπτωτικό χωριό για να μπει από νωρίς σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει μια γρήγορη βόλτα στα καταστήματα για να βρει τα απαραίτητα fashion items ενόψει Χριστουγέννων. Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen επισκέφθηκε και η Ελένη Τσολάκη για τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δώρα για την ίδια και τους αγαπημένους της αλλά και για να απολαύσει το μαγικό light show. Από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η Χριστίνα Λαμπίρη με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο.

Το μαγικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό του εκπτωτικού χωριού αναδείχθηκε και φέτος και προσκαλεί τους επισκέπτες να το επιλέξουν για να πραγματοποιήσουν αγορές στο πιο μαγικό και φιλόξενο περιβάλλον, ανακαλύπτοντας δώρα για όλους από αγαπημένα designer brands 35-70% πιο φθηνά!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR