counter

Chiara Ferragni: Ο πολύωρος τοκετός και τα δάκρυα για τον νεογέννητο γιο της!

Chiara Ferragni: Ο πολύωρος τοκετός και τα δάκρυα για τον νεογέννητο γιο της!
Chiara Ferragni: Ο πολύωρος τοκετός και τα δάκρυα για τον νεογέννητο γιο της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Chiara Ferragni και ο ράπερ αρραβωνιαστικός της, Fedez, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Η διάσημη fashion blogger γέννησε πρόωρα -ο τοκετός ήταν προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου- ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Leoncino

Η Ιταλίδα influencer ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο, ενώ λίγες ώρες αργότερα έκανε άλλη μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, την είδαμε να κλαίει στην αγκαλιά του αγαπημένου της λίγο μετά τον τοκετό.

"Αυτά ήταν τα καλύτερα δάκρυα της ζωής μου. Ήταν η στιγμή που είδαμε τον Leo να έρχεται στον κόσμο: ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αισθανθεί κάτι παρόμοιο. Ήταν ένας πολύωρος τοκετός και ήμουν εξουθενωμένη, όμως είχα το καλύτερο κίνητρο ζώντας αυτή την εμπειρία με την αγάπη μου στο πλευρό μου . Ένιωθα σαν να ήταν μια κινηματογραφική σκηνή / ένα όνειρο. Κλαίω κάθε φορά που κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία γιατί για μένα είναι όλος ο κόσμος. Σ’ αγαπάμε ήδη τόσο πολύ μικρέ μας Leoncino #LeoncinoMio", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Κιάρα Φεράνι

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR