counter

Chart Show: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με την Δέσποινα Βανδή- Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Chart Show: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με την Δέσποινα Βανδή- Η ανάρτηση της τραγουδίστριας
Chart Show: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με την Δέσποινα Βανδή- Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Το “Chart Show”, η μουσική εκπομπή που γνωρίσαμε στην ελληνική τηλεόραση με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, επιστρέφει μετά από χρόνια στον ALPHA.

Αυτή τη φορά, την παρουσίαση αναλαμβάνει η Δέσποινα Βανδή.

Κάθε Σάββατο, η τραγουδίστρια μαζί με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής, της ελληνικής showbiz - και όχι μόνο – θα χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές στους τηλεθεατές, παρουσιάζοντας το top 30 με αγαπημένα τραγούδια.

Μάλιστα, για το “Chart Show” κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer με πρωταγωνίστρια την Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια από την πλευρά της, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το trailer και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της και επίσημα το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

«Ω ναι! Θα θυμηθούμε οι μεγαλύτεροι και θα μάθουν οι μικρότεροι!

Θα συγκινηθούμε θα νιώσουμε νοσταλγία θα διασκεδάσουμε… Τα τραγούδια έχουν ψυχή, έχουν ιστορία! Τα «κυοφορούν» οι δημιουργοί τους και τα «ενηλικιώνου» οι ερμηνευτές τους!

Σε αυτήν τη διαδρομή φυσικά βοηθάει και η μεγάλη οικογένεια! Άνθρωποι από δισκογραφικές εταιρείες, παραγωγοί ραδιοφώνου, άνθρωποι απο το χώρο της τηλεόρασης, σκηνοθέτες, managers, δημοσιογράφοι μα πάνω από όλα εσείς!

Εμείς θα σας παρουσιάζουμε κάθε φορά μια κατηγορία με τα 30 τραγούδια που έγραψαν τη δίκη τους μοναδική ιστορία και που άντεξαν στο χρόνο! Αυτή η μοναδικότητα τους έχει χρωματίσει στιγμές και κομμάτια της ζωής μας!

Έρωτες, χωρισμοί, χαρές, απογοητεύσεις…κι εκεί πάντα ένα τραγούδι να μπορεί να «λέει» αυτό που νιώθουμε ακριβώς άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυφά! Άλλοτε να μεγαλώνει τη χαρά μας κι άλλοτε τη λύπη μας! Πάμε λοιπόν να δούμε ποια πρωταγωνιστούν όλες αυτές τις δεκαετίες!

Έχω μεγάλη χαρά αγωνία υπέροχους συνεργάτες με την ίδια διάθεση και είμαι σίγουρη πως θα το απολαύσετε κι εσείς!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το trailer και την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR