counter

Celine Dion: Η αλλαγή στην εμφάνισή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της!

Celine Dion: Η αλλαγή στην εμφάνισή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της!
Celine Dion: Η αλλαγή στην εμφάνισή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της!

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Celine Dion “αποχαιρέτησε” τον αγαπημένο σύζυγό της Rene Angelil, ο οποίος “νικήθηκε” από τον καρκίνο ενώ, λίγες ημέρες μετά, την είδαμε να θρηνεί και για τον χαμό του αδερφού της ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή “χτυπημένος” από την ίδια ακριβώς ασθένεια. Αναμφίβολα, το 2016, δεν αποδείχθηκε καθόλου “φιλικό” απέναντι στη διάσημη τραγουδίστρια, αφού, “της πήρε” δύο από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Πλέον, μετά από τον απίστευτο πόνο που βίωσε, η Celine Dion ένιωσε έτοιμη να “γυρίσει σελίδα” στη ζωή της και να υποδεχτεί το 2017 με περισσότερη αισιοδοξία – άλλωστε αυτό είναι κάτι το οποίο οφείλει και απέναντι στα παιδιά της τα οποία την έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα από τα διεθνή μέσα, η Dion ανέθεσε στον στιλίστα Law Roach να αναλάβει το νέο της στιλ και στην αισθητικό Charlotte Tilbury όλα τα υπόλοιπα. Μετά από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκαν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της αισθητικού, τα αποκαλυπτήρια του νέου… κατάξανθου look της διάσημης τραγουδίστριας! Τα σχόλια που έλαβε ήταν αμέτρητα, με κάποιους από τους θαυμαστές της να δηλώνουν πως πλέον είναι θέμα χρόνου να μπει ένας νέος άνδρας στη ζωή της.

Η Celine Dion με την αισθητικό της

Πάντως, κατά τα λεγόμενά της, η Celine Dion δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο του συζύγου της. Χαρακτηριστικά ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της: “Μου έμειναν τραύματα μετά τον θάνατο του Rene. Ακόμη κοιμάμαι με τα δίδυμα παιδιά μου, είναι ένας τρόπος για να μη σκέφτομαι. Δεν θέλω να είμαι μόνη”. Τέλος, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αφήνει πάντα ανοιχτό και το ενδεχόμενο ενός τατουάζ το οποίο θα της θυμίζει για πάντα τον άνθρωπό της: “Από τη στιγμή που πέθανε ο άνδρας μου, μπορώ να “χτυπήσω” τον παλμό της καρδιάς του. Ίσως το κάνω, για να τον έχω στο σώμα μου όλη την υπόλοιπη ζωή μου”.

Photo εξωτερική: Fameflynet/Visualhellas.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR