counter

Celebrity παντρεμένο ζευγάρι πήγε σε βραδινή εκδήλωση με τα... ίδια μαλλιά!

Celebrity παντρεμένο ζευγάρι πήγε σε βραδινή εκδήλωση με τα... ίδια μαλλιά!
Celebrity παντρεμένο ζευγάρι πήγε σε βραδινή εκδήλωση με τα... ίδια μαλλιά!

Δημήτρης Κοργιαλάς Ευρυδίκη

Λένε πως τα αγαπημένα ζευγάρια όσο περνά ο καιρός αρχίζουν και μοιάζουν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά. Οι δυο τους, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου σε εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς, πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό και φάνηκε να έχουν ένα σημαντικό κοινό στοιχείο. Τα μαλλιά τους που είναι ίδια τόσο στο μήκος, όσο και στο χρώμα! Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια, ενώ παντρεμένοι σχεδόν πέντε! Μάλιστα, ο γάμος τους που έγινε το 2009, τελέστηκε στο δημαρχείο Γλυφάδας, κάτω από άκρα μυστικότητα. Κουμπάροι ήταν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Λουκάς Φωτόπουλος, και μια φίλη της Ευρυδίκης.

Το γνωστό ζευγάρι έχει βρει την απόλυτη ισορροπία και έχει καταφέρει να συνδυάσει με απόλυτη επιτυχία τον έρωτα με τα επαγγελματικά. Εξ' άλλου, το 2007 συνυπήρξαν στην σκηνή της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το το "Comme ci, comme ca". Η Ευρυδίκη διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Θεοφάνους, μιας κι έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Άγγελο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR