counter

Celebrity μανούλα ντύθηκε Άγιος Βασίλης για χάρη του γιου της!

Celebrity μανούλα ντύθηκε Άγιος Βασίλης για χάρη του γιου της!
Celebrity μανούλα ντύθηκε Άγιος Βασίλης για χάρη του γιου της!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Την Μelissa Joan Hart την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά "The Teenage Witch" όπου υποδυόταν την μικρή χαριτωμένη μάγισσα Σαμπρίνα. Στα 37 της χρόνια είναι, πια, μια γυναίκα που βιώνει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή έχοντας έναν γιο, τον Τucker, που διανύει τον 14ο μήνα της ζωής του.

H Melissa Joan Hart έχει ως προτεραιότητα το μεγάλωμα του παιδιού της και δεν διστάζει να αφιερώνει πολύ χρόνο από την καθημερινότητά της για να τον ευχαριστεί. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Melissa Joan Hart θέλησε να οργανώσει για τον μικρό της γιο μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη έκπληξη για να του μεταδώσει το Christmas spirit. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φόρεσε μια εντυπωσιακή στολή Άγιου Βασίλη. Το αγιοβασιλιάτικο outfit της έφερε πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του γιου της και οι δυο τους πόζαραν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.

Η Melissa Joan Hart ανήρτησε φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στις οποίες φαίνεται να έχει ενταχθεί για το καλά στο εορταστικό πνεύμα. Η ανεβασμένη της διάθεση φαίνεται και στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν όταν εκείνη βρέθηκε σε εκδήλωση στο West Hollywood ποζάροντας στην αγκαλιά "Στρατιωτών της Σωτηρίας".

Η ίδια δείχνει μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση που προσέχει το look της και προσπαθεί να αναδεικνύει την θηλυκότητά της μέσα από τις εμφανίσεις της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR