counter

Cardi B: Στο πλευρό του Γουίλ Σμιθ μετά τις πληροφορίες που αφορούν την ερωτική του ζωή

Cardi B: Στο πλευρό του Γουίλ Σμιθ μετά τις πληροφορίες που αφορούν την ερωτική του ζωή
Cardi B: Στο πλευρό του Γουίλ Σμιθ μετά τις πληροφορίες που αφορούν την ερωτική του ζωή

Η Cardi B θέλησε να στηρίξει τον Γουίλ Σμιθ μετά τις αποκαλύψεις που αφορούν την ερωτική του ζωή και τα όσα είπε η πρώην βοηθός του. Θυμίζουμε ότι η συνέντευξη της Tasha K, πρώην βοηθός του ηθοποιού έγινε πρώτο θέμα στα παγκόσμια Μέσα, καθώς ανέφερε στους ακροατές του Unwine With Tasha K ότι είδε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και τον Ντουέιν Μάρτιν να κάνουν έρωτα σε ένα καμαρίνι πριν από χρόνια. Μετά την «έκρηξη» της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ για τα «ψεύδη», όπως χαρακτήρισε τα όσα ακούστηκαν για τον σύζυγό της, η Cradi B πήρε θέση δημόσια και τον στήριξε.

«Δεν μου αρέσει το πώς με ξεγέλασαν πριν από μερικές εβδομάδες… μερικοί άνθρωποι απλά δεν αλλάζουν ποτέ», ανέφερε η Cardi B σε Instagram live, πριν υπερασπιστεί τον Σμιθ.

«Δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν οι άνθρωποι στον Γουίλ Σμιθ. Αισθάνομαι ότι έχει καλή καρδιά και αυτό είναι το θέμα. Ανακάλυψα ότι είναι Ζυγός… Τους Ζυγούς, μας δοκιμάζουν πολύ μέχρι να ξεσπάσουμε. Και ξεσπάμε τόσο, που γινόμαστε εμείς οι λάθος άνθρωποι. Γινόμαστε τόσο τρελοί, που οι άνθρωποι λένε, “Ω, Θεέ μου!”» είπε τέλος, σχετικά με το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ.

Τα σχόλια έρχονται εβδομάδες αφότου η ράπερ άφησε να εννοηθεί ότι θα συγχωρήσει την blogger Tasha K και ενδεχομένως να τερματίσει μια δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους. 

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR