counter

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η μακροσκελής ανάρτηση - απάντηση στην Ιωάννα Τούνη

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η μακροσκελής ανάρτηση - απάντηση στην Ιωάννα Τούνη
Βρισηίδα Ανδριώτου: Η μακροσκελής ανάρτηση - απάντηση στην Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους, τους λόγους που δεν κάνει πια παρέα με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Ιωάννα μετά από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε, αποκάλυψε ότι ξέκοψε τη Βρισηίδα «οριστικά και αμετάκλητα», διότι πήγε για μπάνιο σε πισίνα με τον άνθρωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο της στο διαδίκτυο.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε με μια μακροσκελής ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, τονίζοντας πως δεν ήταν προσχεδιασμένη η συνάντηση και πως ζήτησε κατευθείαν συγγνώμη από την κολλητή της φίλη.

«Θα ήταν ότι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημοσία με την χρόνια φίλη μου. Επειδή νιώθω όμως ότι αδικώ τον εαυτό μου χωρίς να υπερασπιστώ τη θέση μου, θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολύ λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμα και το ότι αναπνέει ίσως…

“Φταίω” και το παραδέχτηκα από τη πρώτη στιγμή στον κύκλο μας (γιατί θεωρούσα και θεωρώ ότι οι παρεξηγήσεις μεταξύ “κολλητών” δεν αφορούν τους χιλιάδες followers μας) όχι επειδή βρέθηκα στον ίδιο χώρο ακούσια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά γιατί δεν έφυγα την ίδια στιγμή αλλά μετά από κάποια ώρα. Το θέμα όμως είναι ότι ο λόγος για τον οποίο ένιωσα άσχημα τότε διαφέρει πολύ από τον λόγο που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα.

Ο λόγος που ζήτησα επανειλημμένα συγγνώμη και από την φίλη μου και από τους κοινούς μας γνωστούς τότε, ήταν γιατί θεώρησα (έστω και εκ των υστέρων) τεράστιο λάθος  το ότι δεν έφυγα αμέσως μόλις κατάλαβα ότι ήταν το εν λόγο άτομο στον ίδιο χώρο αλλά επέλεξα να κάτσω με την παρέα που είχα πάει κάποια μέτρα πιο πέρα. Ο λόγος όμως που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα είναι γιατί μετά από έναν ολόκληρο μήνα, έπρεπε να το ξανά υποστώ όλο αυτό και μάλιστα δημόσια.

Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες υποστηρικτικά μηνύματά σας. Τα υπόλοιπα ήταν απλά αναμενόμενα», έγραψε η Βρισηίδα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR