counter

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram μετά την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Εδώ και λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν είναι πια κολλητές. Τα δύο κορίτσια που ήταν αχώριστα το καλοκαίρι, δεν κάνουν πια παρέα και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιούνταν για τους λόγους που οδήγησαν τη φιλία τους σε άδοξο τέλος.

Το βράδυ της Κυριακής η Ιωάννα Τούνη μέσω Instagram ξεκίνησε να απαντάει σε απορίες των διαδικτυακών της φίλων και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Δε μαλώσαμε...Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους, που αγαπάω, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και την διπροσωπία.

Η «κολλητή» μου λοιπόν έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το «ροζ βίντεο». Ναι! Καλά κατάλαβες...Η «κολλητή μου», με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στον πανελλήνιο!

Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέματα πως «τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως»! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται! Αν και έχω να πω πολλά ακόμη...Δε νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω....» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Μετά τα όσα έγραψε η Ιωάννα Τούνη η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια στο Instagram. Για τον λόγο αυτό έκλεισε και τα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό.

Αυτό παρατήρησε μάλιστα και η Φαίη Σκορδά, η οποία συζήτησε για το θέμα με τους συνεργάτες της.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR