counter

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά αν οι αποχωρήσεις στο Surviror all Star είναι στημένες

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά αν οι αποχωρήσεις στο Surviror all Star είναι στημένες
Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά αν οι αποχωρήσεις στο Surviror all Star είναι στημένες

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετέχει στο Survivor all Star, ωστόσο μετά από λίγες ημέρες αποχώρησε οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.  

Πλέον η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στην καθημερινότητά της στην Ελλάδα και πρόσφατα πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των ακολουθούν της.  

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε αν οι αποχωρήσεις στο Survivor all Star είναι στημένες, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος για αυτό το ζήτημα.  

Δείτε επίσης - Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκάλυψε τι της είπε η Καρολίνα για τον Μάριο πριν αποχωρήσει από το "Survivor All Star" 

Survivor all Star - Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά αν είναι στημένες οι αποχωρήσεις  

“Χωρίς να το ξέρω αυτό 100% επειδή προφανώς δεν δουλεύω μέσα στην παραγωγή δεν θεωρώ πως είναι στημένες! Διότι η παραγωγή πέρα από την τηλεθέαση, βγάζει λεφτά και από τις ψηφοφορίες οπότε δεν την συμφέρει να διώξει έναν παίκτη που ο κόσμος έδωσε πάρα πολλά λεφτά για να τον κρατήσει, γιατί θα ξαναδώσει και θα ξαναδώσει και έτσι παραγωγή από έναν παίκτη θα βγάλει λεφτά. 

Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να έχουν μικρές διαφορές οι παίκτες. Πχ 10 ψήφους ο ένας, 9 ο άλλος και να έφευγε αυτός με τους 9”, έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor all Star.  

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Βρισηίδας Ανδριώτου:  

Photo Credits: Instagram 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR