counter

Βρεττός Βρεττάκος: Παρουσίασε την νέα του κολεξιόν

Βρεττός Βρεττάκος: Παρουσίασε την νέα του κολεξιόν
Βρεττός Βρεττάκος: Παρουσίασε την νέα του κολεξιόν

Ο Βρεττός Βρεττάκος παρουσίασε την νέα του συλλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2013 - 2014. Ο σχεδιαστής μόδας που έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά με τις προτάσεις του και να φορέσει ρούχα του η Beyonce, έδειξε στους fashion editors τα νέα κομμάτια που προτείνει.

Καθοριστική έμφαση στη γυναικεία σιλουέτα με κρυστάλλινες bodyconcious τεχνικές, special print effect αποτυπωμένα σε μεταξωτό τούλι, μουσελίνα και siphon. Το luxury δέρμα πύθωνα σε έντονη αντίθεση με το ψυχρό γυαλί, το μέταλλο και τα κρύσταλλα από κατεστραμμένο καθρέπτη. Η αγριότητα της φύσης, τα ζωώδη ένστικτα, αποτυπωμένα σε δέρμα φιδιού, η τεχνική του cutting out, η λάμψη από την αιρετική-χλευαστική οπτική της glam Goth αισθητικής. Η electro pop κουλτούρα ξεχειλίζει από έντονο μυστικισμό και η αύρα της νωχελικής "σκοτεινής" φιλοσοφίας, αποτυπώνεται με wet look clean, fresh εικόνες. Μυστικισμός, αγριότητα, το ένστικτο της διπλής παρανοϊκής προσωπικότητας. Η συλλογή capsule αποτελείται από 30 special made to order look , χωρισμένα σε 15 special haute couture pieces και 15 ready to wear de lux κομμάτια.

Η ''σκληρή" εικόνα μιας androgynous αισθητικής ,επεξεργασμένη σε μια ανατρεπτική φιλοσοφία, γεμάτη αντιφατικά συναισθήματα. Η luxury αποσύνθεση , η κυνική ψυχρότητα των μέταλλων και η αντισυμβατική πολυτέλεια του επεξεργασμένου δέρματος, καθορίζουν την άγρια ομορφιά της ψυχής, του πνεύματος, της ύλης και των πιο σκοτεινών συναισθημάτων. Η νέα συλλογή παρουσιάστηκε με τη φιλοσοφία ενός μεγάλου international project το οποίο είχε ως κύριο σκοπό τη παρουσίαση και την ανάδειξη στις πιο ανερχόμενες αγορές του κόσμου και το οποίο είναι σε εξέλιξη . Το world project έχει ως βασικές χώρες παρουσίασης τη Ρωσία, τη κεντρική Ασία και μετέπειτα την Αμερική . Με guest star παρουσίες σε μεγάλα fashion week όπως την εβδομάδα μόδας της Μόσχας και του Καζακστάν και με μια σειρά από private shows σε Παρίσι και Λος Άντζελες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR