counter

Βρέθηκε στο πλευρό των "Γιατρών χωρίς σύνορα" (Δείτε φωτογραφίες)

Βρέθηκε στο πλευρό των "Γιατρών χωρίς σύνορα" (Δείτε φωτογραφίες)
Βρέθηκε στο πλευρό των "Γιατρών χωρίς σύνορα" (Δείτε φωτογραφίες)

Στις 16 Οκτωβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα διατροφής. Με αφορμή αυτή την ημέρα, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου οι "Γιατροί χωρίς σύνορα", διοργάνωσαν μια ημέρα χαράς, ψυχαγωγίας και δραστηριότητας για παιδιά, με θέμα τη διατροφή και τον υποσιτισμό.

Στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μαμάδες και παιδιά είχαν τη δυνατότητα για 5 ώρες να παίξουν, να απασχοληθούν και να ενημερωθούν απο ειδικούς.

Είχαν τη ευκαιρία όμως να δοκιμάσουν και τις υπέροχες γεύσεις της αγαπημένης chef Αργυρώς Μπαρμπαρίγου που εμφανίστηκε σε ρόλο - έκπληξη και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τόσο εκείνη, όσο και τα παιδιά διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν απο την παρουσία της στην εκδήλωση.

Οι δίσκοι περιελάμβαναν σπανακόπιτα και κουλουράκια που τίμησαν δεόντως μικροί και μεγάλοι στο ανταλλακτικό πικ νικ που ακολούθησε. Η Αργυρώ μίλησε στους μικρούς της φίλους για τη σημασία της σωστής διατροφής, των φρέσκων τροφών και των αυθεντικών πρώτων υλών, έπαιξε μαζί τους με τα υλικά και έφτιαξαν το... παραμύθι της σωστής διατροφής.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι πιτσιρικάδες που τη ρωτούσαν αν έχει και εκείνη παιδιά, ζητώντας της επίμονα να τους δείξει και φωτογραφίες, όταν του είπε ότι έχει μια κόρη την Κωνσταντίνα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR