counter

Βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Θεσσαλονίκης η θεία της Μαριέττας Χρουσαλά

Βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Θεσσαλονίκης η θεία της Μαριέττας Χρουσαλά
Βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Θεσσαλονίκης η θεία της Μαριέττας Χρουσαλά

Νέο χτύπημα επεφύλαξε η μοίρα στη Μαριέττα Χρουσαλά, καθώς λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πεθερού της, Σπύρου Πατίτσα, έφυγε χθες με τραγικό τρόπο από τη ζωή και η θεία της. Πρόκειται για τη «συμβολαιογράφο των πλειστηριασμών», Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά που βρέθηκε χθες νεκρή στη θαλάσσια περιοχή στο Κτήμα Καραγκιόζη, στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Το άψυχο σώμα της άτυχης 79χρονης βρέθηκε περίπου στις 14.30 το μεσημέρι στη θάλασσα, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου της. Όλες οι μέχρι στιγμής ενδείξεις δείχνουν αυτοχειρία.

Όπως αναφέρει η Espresso, η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά ήταν σύζυγος του αδερφού του πατέρα της Μαριέττας Χρουσαλά και ιδιαίτερα γνωστή στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξε για χρόνια πρόεδρος των συμβολαιογράφων. Το τελευταίο διάστημα η ίδια είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο, είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR