counter

Βράβευση των επιτυχόντων στον διαγωνισμό των 85 υποτροφιών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη

Βράβευση των επιτυχόντων στον διαγωνισμό των 85 υποτροφιών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη
Βράβευση των επιτυχόντων στον διαγωνισμό των 85 υποτροφιών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στον διαγωνισμό των 85 υποτροφιών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, στις 6 Απριλίου 2016, στο ανοικτό αμφιθέατρο του σχολείου. Οι 85 υποτροφίες αφορούσαν μαθητές της Α’ Δημοτικού, της Α’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου. Η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλωσόρισε στην μαθητική κοινότητα τους άριστους  μαθητές, οι οποίοι διακρίθηκαν για την υψηλή επίδοσή τους, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη δέσμευση του σχολείου στον θεσμό της ακαδημαϊκής αριστείας.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», η Νέα Γενιά Ζηρίδη, αρωγός στην προσπάθειά του, θέσπισε από φέτος την υποτροφία «ΕΛΠΙΔΑ» σε ένα παιδί που βγήκε νικητής στον αγώνα της ζωής. Την υποτροφία παρέλαβε η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO από την κ. Κατερίνα Ζηρίδη, Πρόεδρο του σχολείου μαζί με ένα συμβολικό δώρο, δημιουργία των μαθητών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο οποίος βράβευσε τους τρεις πρώτους αριστούχους μαθητές.

Επίσης, διακεκριμένες προσωπικότητες της εκπαιδευτικής, επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής κοινότητας απένειμαν τα διπλώματα και απηύθυναν χαιρετισμό. Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Αγγελική Παππά, ειδική παιδαγωγός, υποψήφια για το βραβείο “Global Teacher Prize”, Άννα Γριμάνη, δημοσιογράφος, Ευανθία Ρεμπούτσικα, συνθέτης και μουσικός, Ανδρέας Μήτσου, συγγραφέας, βραβευμένος με κρατικό βραβείο μυθιστορήματος, Κατερίνα Αλεξιάδη, υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

 

 

Πληροφορίες για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη                        

 

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την οικογενειακή, ιστορική παράδοση 85 ετών με τη συνεχή καινοτομία, εφαρμόζοντας με συνέπεια την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning) και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, το σχολείο προσφέρει ένα πολυδιάστατο και εξειδικευμένο φάσμα  εκπαιδευτικών, κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή. Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR