counter

Βραβείο ηγεσίας για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη στα Education Business Awards 2016

Βραβείο ηγεσίας για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη στα Education Business Awards 2016
Βραβείο ηγεσίας για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη στα Education Business Awards 2016

 Η Νέα Γενιά Ζηρίδη τιμήθηκε με το βραβείο «Γαλούχηση της Ηγεσίας» στον διαγωνισμό «Education Business Awards 2016» της Boussias Communications. Η απονομή έγινε την Τετάρτη, 20 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Μία ακόμα ξεχωριστή διάκριση για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη  που δηλώνει έμπρακτα τη δέσμευσή της στην καλλιέργεια των ηγετικών δεξιοτήτων των μαθητών. Αποστολή του σχολείου είναι: «στο πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον διαπλάθουμε τους ηγέτες του αύριο, τους πολίτες του κόσμου», επομένως η ηγεσία αποτελεί βασική αξία και καλλιεργείται μέσα από καινοτόμα εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα, τα οποία ξεκινούν από τον Παιδικό Σταθμό και κορυφώνονται στο Λύκειο.

CHARISMA

Η ανίχνευση, καλλιέργεια και ανάδειξη των ιδιαίτερων κλίσεων και του χαρίσματος του κάθε μαθητή, ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία, σύμφωνα με τη θεωρία των Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης (Multiple Intelligences) του Howard Gardner, από το Πανεπιστήμιο του Harvard.

STUDENT CARE

Το Student Care σχεδιάζει και υλοποιεί εμπειρικά προγράμματα και δραστηριότητες από το Νηπιαγωγείο έως το Λύκειο, τα οποία συμβάλλουν στη διαμόρφωση της πολύπλευρης προσωπικότητας των μαθητών, με κεντρικό γνώμονα την ανάδειξη της μοναδικότητας κάθε παιδιού.

ZIRIDIS COACHING CENTRE

Το Ziridis Coaching Centre είναι το μόνο κέντρο coaching που λειτουργεί μέσα σε σχολείο σε όλη την Ελλάδα και προσφέρει υπηρεσίες ατομικού και ομαδικού coaching για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Μέσα από το coaching, οι μαθητές ενδυναμώνονται και κινητοποιούνται, μαθαίνουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους, να ζουν όπως θέλουν και να είναι ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι μαθητές καλλιεργούν την ηγεσία μέσα από την επιχειρηματικότητα. Η επιχειρηματική ομάδα δημιουργεί τη δική της εικονική επιχείρηση και αντιμετωπίζει την πρόκληση της δημιουργίας ενός αληθινού καινοτόμου προϊόντος αφού συνεργάζεται για έναν κοινό σκοπό. Η ομάδα προτείνει το προιον σε μεγάλες εταιρίες και το προιον βγάινει στην παραγωγή,  και διαφημίζεται και προωθείται απο την ομάδα.

Πληροφορίες για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την οικογενειακή, ιστορική παράδοση 85 ετών με τη συνεχή καινοτομία, εφαρμόζοντας με συνέπεια την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning) και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, το σχολείο προσφέρει ένα πολυδιάστατο και εξειδικευμένο φάσμα  εκπαιδευτικών, κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή. Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR