counter

Bραβεία Εmmy 2013: Όλα όσα έγιναν την μεγάλη βραδιά

Bραβεία Εmmy 2013: Όλα όσα έγιναν την μεγάλη βραδιά
Bραβεία Εmmy 2013: Όλα όσα έγιναν την μεγάλη βραδιά

Για 65η χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των τηλεοπτικών Όσκαρ, των βραβείων Emmy στο Nokia Theater του Los Angeles. Για τέταρτη συνεχή χρονιά απενεμήθη το βραβείο καλύτερης κωμικής σειράς στην σειρά “Modern Family” που προβάλλεται από το AΒC ενώ το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς απέσπασε το “Breaking Bad» του ΑΜC. Στις απονομές κυριάρχησαν βέβαια οι ανατροπές και οι εκπλήξεις κάνοντας τον παρουσιαστή της βραδιάς Neil Patrick Harris να αναφωνήσει: «Συμβαίνει τώρα! Κανείς στην Αμερική δεν κερδίζει το στοίχημα στο γραφείο του!»

Αυτοί είναι οι νικητές: Καλύτερη δραματική σειρά το Breaking Bad, καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά ο Jeff Daniels για το "The Newsroom", καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά η Claire Danes για το "Ηomeland", καλύτερη σκηνοθεσία για δραματική σειρά αυτή του David Fincher για το House of Cards, καλύτερο σενάριο για δραματική σειρά αυτό του Henry Bromell για το "Homeland", καλύτερη κωμωδία το Modern Family, καλύτερος ηθοποιός σε κωμωδία ο Jim Parsons για το "The Bing Bang Theory", καλύτερη ηθοποιός σε κωμωδία η Julia Louis-Dreyfus για το "Veep", καλύτερο σενάριο για κωμωδία αυτό της Tina Fey και Tracey Wigfield για το "30 Rock", καλύτερο σενάριο για κωμωδία αυτό του Gail Macuso για το "Modern Family", καλύτερος ηθοποιός σε μίνι σειρά ή ταινία ο Michael Douglas, καλύτερη ηθοποιός σε μίνι σειρά ή ταινία η Laura Linney για το "The Big C: Hereafter", καλύτερη σκηνοθεσία σε μίνι σειρά ή ταινία αυτή του Steven Soderbergh για το "Behind the Candelabra", καλύτερο σενάριο σε μίνι σειρά ή ταινία αυτό του Abi Morgan για το "The Hour",καλύτερο reality το "The Voice" και καλύτερος παρουσιαστής σε reality οι Heidi Klum και Tim Gunn στο "Project Runway".

Στην υπέρλαμπρη βραδιά τα φλας των φωτογράφων απαθανάτισαν πλήθος διάσημων celebrities παρουσιών, που εντυπωσίασαν με τις υπέρκομψες εμφανίσεις τους και ξεχώρισαν για την λάμψη τους και την φινέτσα τους αλλά και την υπερβολή τους. Δείτε τις φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR