counter

Βούρκωσε ο Τάσος Χαλκιάς για τον πατέρα του: “Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και είμαι άσχημα”

Βούρκωσε ο Τάσος Χαλκιάς για τον πατέρα του: “Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και είμαι άσχημα”
Βούρκωσε ο Τάσος Χαλκιάς για τον πατέρα του: “Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και είμαι άσχημα”

Η κάμερα του Mega και η εκπομπή «Τι λες τώρα!» συνάντησε τον Τάσο Χαλκιά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο του πατέρα ξεκαθαρίζοντας πως κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον στο παρελθόν παρεξηγήθηκαν ενώ ταυτόχρονα λύγισε με όσα αφηγούνταν.

«Η σχέση με τον πατέρα μου είναι λιγάκι παρεξηγημένη από όλα αυτά που έχω πει. Με την έννοια ότι ο πατέρας μου ήταν ένας βάρβαρος άνθρωπος γιατί κάπου είχα πει ότι είχα φάει από εκείνον το ξύλο της αρκούδας. Και τι έγινε; Τη δεκαετία του ’50 για να μεγαλώσεις παιδιά και να έχεις οικογένεια ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα χρόνια. Οι άνθρωποι περπατούσαν και κλωτσούσαν τα ερείπια της εποχής. Σε εκείνη την εποχή λοιπόν οι άνθρωποι δεν είχαν την πολυτέλεια να κάνουν επιλογές τις οποίες κάποιοι άλλοι θα κατέκριναν. Ήταν στο μεροκάματο 16 ώρες την ημέρα. Επειδή εγώ έχω φάει δυο σφαλιάρες, ας πούμε, να αρχίσω να γκρινιάζω; Και μάλιστα να ακουστεί κιόλας ότι κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου σε επίπεδο βίας; Αυτά είναι αστεία πράγματα και τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς για τον πατέρας του.

«Δηλαδή με εκείνο του το χέρι που με σβέρκωνε από δω, ένιωθα ότι είναι για καλό. Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και είμαι άσχημα και να τον κρίνω» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς κατέληξε: «Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν μια χαρά! Ούτε κακοποιήθηκα από βίαιο ξύλο ούτε τίποτα από όλα αυτά. Τον τιμώ και θα τον τιμώ σε όλη μου την ζωή. Δεν ήρθε στο θέατρο να με δει γιατί, ναι δεν ήθελε να βγω στο θέατρο και δεν πίστευε ότι αυτό είναι επάγγελμα».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR