counter

Βουλγαρικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εντοπίστηκαν οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας

Βουλγαρικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εντοπίστηκαν οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας
Βουλγαρικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εντοπίστηκαν οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της μικρής Μαρίας, αφού σύμφωνα με Βουλγαρικά ΜΜΕ εντοπίστηκαν στην πόλη Στάρα Ζαγκόρα οι βιολογικοί της γονείς. Πρόκειται για τον Ατάνας και τη Σάσα Ρούσεφ. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι παρέδωσαν το παιδί γιατί δεν μπορούσαν να το πάρουν μαζί τους ενώ ο  μεγαλύτερος γιος τους λέει ότι πήραν χρήματα.

Όλα ακόμη ερευνόνται και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Όπως αναφέρει σε εκτενή ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Trud, πρόκειται για τον Ατάνας και την Σάσα Ρούσεφ, οι οποίοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η οικογένεια, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει επτά με δέκα παιδιά, δύο εκ των οποίων έχουν ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, όπως, δηλαδή, και η Μαρία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του άρθρου, η μητέρα της Μαρίας την αναγνώρισε όταν την είδε στην τηλεόραση και ζήτησε την επιστροφή του παιδιού της.

Σύμφωνα με τον θείο της Μαρίας, τον αδερφό, δηλαδή, του πατέρα της, η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα την περίοδο που οι γονείς της εργάζονταν σε χωράφια με ελιές και πορτοκάλια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ζευγάρι την παράτησε στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταφορά της πίσω στη Βουλγαρία.

Διαφορετική είναι, όμως, η εκδοχή που δίνει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που υποστηρίζει ότι η μητέρα του και ο πατέρας του πήραν λεφτά για να δώσουν την μικρή Μαρία και συγκεκριμένα 500 λέβα, δηλαδή 250 ευρώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR