counter

Βλάσσης Χολέβας: Ο γάμος, η κόρη και τα ρούχα υψηλής αισθητικής

Βλάσσης Χολέβας: Ο γάμος, η κόρη και τα ρούχα υψηλής αισθητικής
Βλάσσης Χολέβας: Ο γάμος, η κόρη και τα ρούχα υψηλής αισθητικής

Ο Βλάσσης Χολέβας είναι από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές. Τα ρούχα του έχουν αφήσει εποχή στις πασαρέλες, ενώ το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Βλάσσης Χολέβας: Το βιογραφικό του

  • Ο Βλάσσης Χολέβας είναι γνωστός σχεδιαστής μόδας και γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου. Από μικρή ηλικία είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την μόδα, ενώ διατηρεί το δικό του ατελιέ στο Μοσχάτο Αττικής.

  • Σε συνεντευξή του στο YES I DO, αναφέρει ότι γεννήθηκε στη Βιέννη, από πατέρα Έλληνα αρχιτέκτονα και μητέρα Αυστριακή, σχεδιάστρια μόδας. 
  • Το Instagram του είναι @vlassi_holeva.

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Πατούλη: "Ρε λύσσα με τον Χολέβα" – Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα της Μαρίας Καρλάκη

Βλάσσης Χολέβας: Τα ρούχα, τα νυφικά και οι συνεργασίες που ξεχωρίζει

Στην ίδια συνέντευξη, ο Βλσάσης Χολέβας ανέφερε ότι ξεχωρίζει την συνεργασία του με το Neiman Marcus με 42 καταστήματα σε όλη την Αμερική και με το μεγαλύτερο κατάστημα νυφικών στη Νέα Υόρκη, το Kleinfeld

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlassi Holeva (@vlassi_holeva)

Μετά την παρουσία του στο New York Fashion Week, έκανε μία σειρά από σόου σε όλη την Αμερική όπως στην Πρεσβεία μας στη Ουάσιγκτον ή το opening show στο Palm Beach Fashion Week -μαζί με την Ivanka Trump που έβαλε τα κοσμήματα- και ο  Donald Trump παρακολούθησε το σόου που παρέθεσε ο Βλσάσης Χολέβας, με τη σύζυγό του Melania Trump.

Επίσης, είχε μία σειρά από red carpet εμφανίσεις με αποκορύφωμα τα Oscars, το Φεστιβάλ Καννών ή πρεμιέρες σε ταινίες όπου celebrities φόρεσαν δημιουργίες του. Τα νυφικά του, επίσης, έχουν γράψει ιστορία.

Βλάσσης Χολέβας: Ο γάμος και τα παιδιά

  • Ο σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας παντρεύτηκε το 2010 με την Άννα Βελοσόφσκι και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ιζαμπέλα–Σοφία. Οι δυο τους, δεν είναι μαζί στην ζωή αλλά παραμένουν γονείς μιας κόρης, με την οποία η Άννα Βελοσόφκι μένει στην Γερμανία.

 Με την πρώην σύζυγό του

  • Το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους πια, με την Άννα Βελοσόφσκι να ζει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία μαζί με την κόρη τους. Ο Βλάσσης Χολέβας την επισκέπτεται συχνά.
  • Ο Βλάσσης Χολέβας ήταν σε σχέση με την Έλενα Αργυριάδου, ενώ δημοσιεύματα τον ήθελαν σε σχέση με την Μαρίνα Πατούλη.
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR