counter

Blake Lively: 3 μήνες μετά τον τοκετό, έχει μπει σε αυστηρό πρόγραμμα

Blake Lively: 3 μήνες μετά τον τοκετό, έχει μπει σε αυστηρό πρόγραμμα
Blake Lively: 3 μήνες μετά τον τοκετό, έχει μπει σε αυστηρό πρόγραμμα

Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από την ημέρα που πήρε αγκαλιά το δεύτερο μωράκι της. Ο λόγος για την Blake Lively η οποία μπορεί να μην πήρε και τόσα κιλά κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, είναι αποφασισμένη, όμως, να τα χάσει! Κι ενώ αυτό το διάστημα αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, συχνά-πυκνά κάνει τις… διαδικτυακές βόλτες της και δίνει ραντεβού με τους θαυμαστές της μέσα από τα social media και, συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Στην τελευταία της εμφάνιση, λοιπόν, μας δήλωσε πως έχει βάλει έναν στόχο: Θέλει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της (αυτά που πήρε, ίσως κι ακόμα περισσότερα) και να αποκτήσει και πάλι το σώμα των ονείρων της. Μαζί με τη βαρύγδουπη αυτή δήλωσή της, μας αποκαλύπτει και το πώς θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της. Ένα πρόγραμμα διατροφής, αλλά και οι συχνές εμφανίσεις της στο γυμναστήριο είναι όλα όσα χρειάζεται προκειμένου να φορέσει και πάλι τα αγαπημένα της skinny jeans!

Το πρόγραμμα διατροφής της Blake Lively

Για του λόγου το αληθές, η διάσημη ηθοποιός, παραθέτει και τα… αποδεικτικά στοιχεία – τις φωτογραφίες, δηλαδή, οι οποίες αποδεικνύουν πόσο αποφασισμένη είναι!

Η Blake Lively στο γυμναστήριο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR