counter

Βίντεο-ντοκουμέντο με τον Νεϊμάρ και το μοντέλο που τον κατήγγειλε για βιασμό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Βίντεο-ντοκουμέντο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έγινε ο φερόμενος βιασμός γνωστού μοντέλου από τον Νεϊμάρ.

Θυμίζουμε πως το μοντέλο από τη Βραζιλία, Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 27χρονο Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν στις πρώτες του δηλώσεις αρνήθηκε τον βιασμό και ξεκαθάρισε πως το σεξ ήταν συναινετικό.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο κυκλοφορεί βίντεο-ντοκουμέντο με τον Νεϊμάρ και το μοντέλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Στο απόσπασμα ωστόσο βλέπουμε τον Νεϊμάρ και το μοντέλο να τσακώνονται και μάλιστα τον ποδοσφαιριστή να προσπαθεί να απωθήσει τη Βραζιλιάνα καλλονή που πάει να του επιτεθεί.

Στο μεταξύ, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα σε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι TV SBT  εξήγησε το λόγο που βρέθηκε στο Παρίσι και στο ίδιο δωμάτιο με τον Νεϊμάρ.

«Ανταλλάζαμε μηνύματα στο Instagram και με ρώτησε πότε μπορώ να πάω στο Παρίσι. Του απάντησα ότι μπορώ ακόμη και τώρα αλλά δεν έχω λεφτά. Μου είπε ότι θα αναλάμβανε εκείνος τα έξοδα και πλήρωσε για το αεροπορικό μου εισιτήριο και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο.

Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα σταμάτα, σταμάτα, όχι, εκείνος δεν μιλούσε, απλά έκανε ό,τι έκανε. Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη. Η εμπειρία με έχει τραυματίσει ψυχολογικά. Θέλω να πληρώσει για αυτό που έκανε.

Είμαι μια φυσιολογική κοπέλα που εργάζεται και σπουδάζει. Είμαι μοντέλο και σπουδάζω εσωτερική διακόσμηση. Μου αρέσουν τα σπορ, η γυμναστική και ο χορός, όπως και το να είμαι κόρη και μητέρα» δήλωσε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR