counter

Bιν Ντίζελ: Ανακοίνωσε μέσω Instagram το τέλος του "Fast & Furious"

Bιν Ντίζελ: Ανακοίνωσε μέσω Instagram το τέλος του "Fast & Furious"
Bιν Ντίζελ: Ανακοίνωσε μέσω Instagram το τέλος του "Fast & Furious"

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για τους φαν των ταινιών του "Fast and Furious" έκανε ο Βιν Ντίζελ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την επερχόμενη ταινία, η οποία θα είναι η 11η, ο 56χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα είναι η τελευταία του franchise.

Παράλληλα, ο Βιν Ντίζελ ευχαρίστησε τους θαυμαστές των ταινιών για τον ενθουσιασμό, το πάθος και την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, ενώ υποσχέθηκε ένα μεγαλειώδες φινάλε.

"Μόλις τελείωσε η συνάντηση Fast στο τέλος της εβδομάδας με τους σεναριογράφους και όλη την ομάδα... το να πω ότι ο ενθουσιασμός για το φινάλε μας ήταν απίστευτα δυνατός είναι υποτιμητικό. Ουάου. Τόσο συναρπαστικό...

Ενώ όλοι πήγαιναν στο Σαββατοκύριακο γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, σας σκέφτηκα όλους... θυμήθηκα τις αμέτρητες στιγμές που ο ενθουσιασμός και το πάθος σας έγιναν η κινητήριος δύναμη πίσω από το δημιουργικό μας ταξίδι. Η αφοσίωσή σας στο έπος μας είχε μοναδικό αντίκτυπο στην επιτυχία και την εξέλιξή του... όπως θα έλεγε η μικρότερη κόρη μου, είναι βαθιά.

Σας ευχαριστώ που είστε η ραχοκοκαλιά αυτού του παγκόσμιου έπους που χάρη σε εσάς, ξεπερνά την οθόνη. Αυτό το μεγάλο φινάλε δεν είναι απλώς ένα τέλος - είναι μια γιορτή για την απίστευτη οικογένεια που έχουμε χτίσει μαζί. Ελπίζουμε να σας κάνουμε περήφανους!" έγραψε χαρακτηριστικά ο Βιν Ντίζελ.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR