counter

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ηθοποιός σε ταινία ελληνοκυπριακής παραγωγής!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ηθοποιός σε ταινία ελληνοκυπριακής παραγωγής!
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ηθοποιός σε ταινία ελληνοκυπριακής παραγωγής!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τώρα και σε ρόλο ηθοποιού! To "πουλί της Κύπρου" είναι ο τίτλος της νέας ταινίας ελληνοκυπριακής παραγωγής, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται από τον προηγούμενο μήνα σε Ελλάδα και Κύπρο και στην οποία, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, συμμετέχει η γνωστή παρουσιάστρια υποδυόμενη...τον εαυτό της!

Ο Κρατερός Κατσούλης συμμετέχοντας στο βασικό cast της ταινίας δεν παραλείπει να μοιραστεί με θέρμη και ενθουσιασμό backstage στιγμιότυπα των γυρισμάτων της ταινίας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Ιnstagram. To μεσημέρι της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου ως παρουσιάστρια του "Πάμε Πακέτο" με καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της, την Ρένια Λουιζίδου.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Κρατερό Κατσούλη ο οποίος μίλησε για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, αποκαλύπτοντας τις παραπάνω πτυχές του σεναρίου της που υπογράφει ο Λώρης Λοιζίδης, ενώ η σκηνοθεσία είναι δια χειρός Νικόλα Κουμίδη. Όπως δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης: "Όλο το team της ταινίας είναι ενθουσιασμένο για το νέο του εγχείρημα ενώ το βασικό cast απαρτίζεται από (τον ίδιο), τον Φώτη Γεωργίδη, τον Μάριο Δημητρίου και τον σεναριογράφο Λώρη Λοιζίδη. Σημαντικός είναι ο ρόλος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στην εξέλιξη της πλοκής της ταινίας, αφού θα είναι "το μήλον της έριδος".

Πολλοί γνωστοί και αξιόλογοι Έλληνες ηθοποιοί συμμετέχουν ως guests: o Γεράσιμος Γεννατάς, o Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Ρένια Λουιζίδου, o Σωτήρης Καλυβάτσης είναι μόνο μερικά ονόματα του πλούσιου cast του "Πουλιού της Κύπρου", το οποίο απαρτίζεται από 150 ηθοποιούς.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε Ελλάδα και Κύπρο το 2014.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR