counter

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Έχω πει «όχι» στη ζωή µου για να µπορώ να υποστηρίζω επιλογές για τις οποίες δεν ντρέποµαι"

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Έχω πει «όχι» στη ζωή µου για να µπορώ να υποστηρίζω επιλογές για τις οποίες δεν ντρέποµαι"
Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Έχω πει «όχι» στη ζωή µου για να µπορώ να υποστηρίζω επιλογές για τις οποίες δεν ντρέποµαι"

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο περιοδικό «MY TV» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Κοσμίδη, μιλώντας για όλα εκείνα που την απασχολούν στην επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου άνοιξε τα «χαρτιά» της, τονίζοντας πως δεν θα την ενοχλούσε αν η καριέρα της σταματούσε αύριο με το «Πάμε Πακέτο» ενώ εξήγησε και όσα έχει βιώσει στον χώρο της τηλεόρασης!

Ωστόσο ξέρετε πολύ καλά ότι η τηλεόραση θα μπορούσε να σας βγάλει σε άλλους δρόμους; Θα μπορούσε, αλλά το ότι δεν με έβγαλε δεν είναι θέμα τύχης, αλλά θέμα επιλογών. Έχω πει πάρα πολλά «όχι» στη ζωή μου για να μπορώ να υποστηρίζω αυτή την στιγμή επιλογές για τις οποίες δεν ντρέπομαι.

-Τι δεν θα παρουσιάζατε ποτέ στην τηλεόραση;

Στις εποχές που ζούμε, δεν μπορείς να δινεις τέτοιες απόλυτες απαντήσεις.Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και συμβιβασμούς ή και να κάνεις πράγματα που δεν θα ήθελες να υποστηρίξεις, αλλά οφείλεις να το κάνεις  για να επιβιώσεις.

-Θεωρούσα βέβαια ότι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς δεν είχατε πρόβλημα επιβιώσης…

Όταν μεγαλώνεις 2 παδιά δεν μπορείς να είσαι απόλυτος σε τίποτα.Δεν έχεις το διακίωμα αυτό απέναντι στα παδιά σου. Πάντα εξετάζεις τις προτάσεις και τις συντεταγμένες με τις οποίες κάθε φορά καλεισαι να δουλέψεις και κάνεις εκτιμήσεις.Μέχρι στιγμής, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να κάνω σοβαρούς επαγγελματικούς συμβιβασμούς. Έχω κάνει όμως στο παρελθόν. Δηλαδή έχω κάνει πολλή υπομονή με ανθρώπους της δουλειάς πολύ συγκεντρωτικούς, εγωκεντρικούς, υπερβολικά φιλόδοξους…Εν μέρει το κατανοώ αυτό, γιατί το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει πολλή φιλοδοξία και μεταιοδοξία.

-Η οικογένεια σας δηλαδή είναι πιο πάνω από οποιαδήποτε δόξα ή καριέρα…

Ποια δόξα και ποια καριέρα; Αυτά είναι στα όρια της ματαιοδοξίας. Η μεγαλύτερη δόξα για μένα είναι να έχεις δώσει στα παιδιά σου ό,τι καλύτερο μπορείς, γιατί τα έφερες στο κόσμο και δεν τα ρώτησες, άρα έχεις ευθύνη για αυτά. Να μπορείς να έχεις ποιότητα στην ζωή σου, και για μένα ποιότητα σημαίνει να είμαι αρκετές ώρες στο σπίτι μου και όχι να δρέπω τις δάφνες μου στις φιλόδοξες διαδρομές μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR