counter

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε τη νέα μέρα μετάδοσης του "Πάμε Πακέτο"!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε τη νέα μέρα μετάδοσης του "Πάμε Πακέτο"!
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε τη νέα μέρα μετάδοσης του "Πάμε Πακέτο"!

Πριν από μερικές μέρες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανακοίνωσε μέσα από το Instagram πως το "Πάμε Πακέτο" τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αλλάξει ημέρα προβολής. 

Από εκείνη τη στιγμή τα δημοσιεύματα ήθελαν την εκπομπή μετακινείται στο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα να τοποθετείται στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου, στο κενό δηλαδή που άφησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το "Στην υγειά μας, ρε παιδιά".

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η παρουσιάστρια αποκάλυψε την ημερομηνία της τηλεοπτικής επιστροφής της, δίνοντας τέλος στην όλη παραφιλολογία των τελευταίων εβδομάδων.

«Καλή σχολική χρονιά παιδιά!  Η...δική μας θα ξεκινήσει ΤΕΤΑΡΤΗ 18 Οκτωβρίου τελικά (όπως επέλεξε ο προγραμματισμός του @alphatv). Υγεία και σύνεση σε όλους. Μαθητές και δασκάλους...», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια, δημοσιεύοντας την φωτογραφία ενός χαριτωμένου μικρού κοριτσιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, το "Πάμε Πακέτο" θα προβάλλεται και φέτος στις 22:00, συνεχίζοντας, όπως τα τελευταία χρόνια, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην prime time του Alpha.

Πάμε Πακέτο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR