counter

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Αναστήθηκαν καριέρες με την Πισπιρίγκου, φτάνει πια”

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Αναστήθηκαν καριέρες με την Πισπιρίγκου, φτάνει πια”
Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Αναστήθηκαν καριέρες με την Πισπιρίγκου, φτάνει πια”

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου το πρωί της Κυριακή (22/5) παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Ελένη Βουλγαράκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο εξηγώντας πως είναι υπερβολή όλες οι εκπομπές στην τηλεόραση να ασχολούνται με αυτό.

Όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Με ενοχλεί ιδιαίτερα που μια γυναίκα αυτής της ψυχικής διαταρχής και της συγκεκριμένης ποιότητας της ηθικής αυτήν την στιγμή χειρίζεται ένα έθνος. Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να αποφασίσει και την δουλειά της θα την κάνει και πάρα πολύ καλά. Ας σταματήσουμε να είμαστε όλοι εμείς δικαστές. Εγώ πήρα θέση για τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη, επειδή θεωρώ ότι έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Ασχολούμαστε όλοι με την μητέρα, σαν να ήταν ο πατέρας απών και να μην έκανε τίποτα εκείνος. Με ενοχλεί που όλες οι εκπομπές ασχολούνται με αυτό το θέμα. Με την Πισπιρίγκου αναστήθηκαν καριέρες. Φτάνει πια!' είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Επιπλέον, στην ερώτηση εάν θα την ενοχλούσε να δει μία άλλη παρουσιάστρια να αναλαμβάνει το «Πάμε Πακέτο» τόνισε πως αν το κάνει καλά θα τη βοηθήσει κιόλας.

Δείτε την συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR