counter

Βίκυ Σταυροπούλου: Το διαζύγιο σε μικρή ηλικία, η συγκίνηση με την κόρη και τη μητέρα της και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά

Βίκυ Σταυροπούλου: Το διαζύγιο σε μικρή ηλικία, η συγκίνηση με την κόρη και τη μητέρα της και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά
Βίκυ Σταυροπούλου: Το διαζύγιο σε μικρή ηλικία, η συγκίνηση με την κόρη και τη μητέρα της και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μεταξύ άλλων, η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρθηκε στον γάμο της, στο διαζύγιό της και την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Σε εμένα τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία, στα 22 μου. Δεν θα ερχόταν ο γάμος σε αυτήν την ηλικία. Έγινε με έναν άνθρωπο που τον αγαπώ πολύ ακόμα, ακριβώς επειδή είχα αποφασίσει ότι θα κρατήσω το παιδί. Μετά ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά και τα πράγματα δεν είναι λειτουργούν όπως τα ονειρευόσουν. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ κι έχω εξαιρετικές σχέσεις γιατί υπήρχε καρπός σε αυτόν τον έρωτα. Οφείλαμε να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης. Για να διευρύνω τους ορίζοντές μου αποφάσισα να πάω στη σχολή. Δεν φανταζόμουνα στα πιο τρελά μου όνειρα τη συνέχεια», εξομολογήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Με το που τελείωσα τη σχολή πήγα σε 2-3 οντισιόν και με έκοβαν παρότι είχα τελειώσει ως αριστούχος τη σχολή. Πίστευα ότι δεν κάνω γι΄αυτή τη δουλειά… Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο θέατρο δίπλα στην Φιλαρέτη Κομνηνού και την επόμενη χρονιά ήρθε το “Είσαι το ταίρι μου”. Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα μιλάει για την Βίκυ Σταυροπούλου

Έπειτα, στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τη μαμά της.

«Ως μαμά είναι το τρανό παράδειγμα ενός ανθρώπου που τα μπορεί όλα. Τα μπορείς όλα αν έχεις πίστη, αποθέματα αγάπης και στόχο να γίνεις καλός άνθρωπος. Η μαμά μου τα είχε όλα αυτά. Μπορεί να έκανε λάθη στο παρελθόν αλλά είναι λάθη που βοήθησαν και εκείνη και εμένα να βελτιωθεί η σχέση μας… ‘Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά της, πρώτα ανθρώπινα και μετά επαγγελματικά. Δε με άφησε ποτέ να αισθανθώ ανασφάλεια… Σαν μαμά η ίδια θεωρεί ότι είναι πολύ χειρότερη αλλά είναι η καλύτερη.

Ποτέ δε μου έχει δώσει συμβουλή – συμβουλή για το τι να κάνω. Η συμβουλή της ήταν οι πράξεις της. Έβλεπα ότι το θέατρο είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα και ανασφαλές αλλά όταν έβλεπα πως έφευγε ο κόσμος από το θέατρο έλεγα ότι αυτό θα κάνω… Έπαιξε ρόλο η αγάπη που έβλεπα να παίρνει από τον κόσμο στην απόφασή μου να γίνω ηθοποιός… Ήταν πολύ ωραία η εμπειρία όταν δουλέψαμε μαζί, στην αρχή προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα προσχήματα αλλά το διασκεδάσαμε και θα θέλαμε να το ξανακάνουμε…», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα με τη Βίκυ Σταυροπούλου να συγκινείται.

Η έκπληξη στη Βίκυ Σταυροπούλου από την μητέρα της

Μάλιστα, την Βίκυ Σταυροπούλου την περίμενε και μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στην οθόνη η μητέρα της και μίλησε για εκείνη.

«Είναι καλός άνθρωπος και αγαπάει όλο τον κόσμο. Τα έχει όλα και συμφέρει. Η Βίκυ είναι σπάνιο παιδί και είμαι πολύ περήφανη. Καμιά φορά έβαζε κάτι στο κρεβατάκι της να φουσκώνει και την κοπάναγε. Δεν την έκανα τίποτα γιατί την αγαπάω, δεν έκανε κάτι, μια βόλτα πήγαινε και επέστρεφε», είπε η μητέρα της ηθοποιού με την ίδια να μιλά με τρυφερά λόγια και για τους δυο γονείς της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ρόλος του έρωτα στη ζωή της

Η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρθηκε στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

«Ο έρωτας στη ζωή μου έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Σε όλους παίζει μεγάλο ρόλο πόσο μάλλον σε μια ταξιδιάρα ψυχή σαν εμένα. Πρώτα θα με γοητεύσει κάποιος εγκεφαλικά και μετά θα με γοητεύσει το οτιδήποτε άλλο… Το κυριότερο χαρτί στον έρωτα δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση. Είναι ένα δυνατό χαρτί η ομορφιά αλλά αν μείνουμε μόνο εκεί και το ανοίξεις μέσα και δεν υπάρχει και εκεί ομορφιά αναλώνεται γρήγορα. Σε έναν άντρα μου αρέσει πολύ το βλέμμα. Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά από την πληγή του» δήλωσε.

Βίκυ Σταυροπούλου – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μια φιλία ετών

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στον καλό της φίλο και επί χρόνια συγκάτοικό της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη με την Βίκυ Σταυροπούλου να λέει: «Δεν είναι απλός ένας φίλος. Είναι οικογένειά μου. Ζούμε μαζί μετά το σεισμό του 99 που γκρεμίστηκαν τα σπίτια μας. Είναι μια ανισόρροπη σχέση βασισμένη στην βαθιά αληθινή αγάπη, γι΄αυτό τον λόγο κράτησε και θα κρατήσει δια βίου. Ο Χρήστος ήταν ο άνθρωπος που με προετοίμασε για να δώσω στην σχολή, είναι σαν μέντοράς μου. Κουβεντιάζουμε για τη δουλειά αλλά δε συμβουλευόμαστε...Στην καθημερινότητά μας είναι μια σχέση πολύ αστεία γιατί δεν επικοινωνούμε, είμαστε στο σπίτι και δε ξέρω αν είναι εκεί, μπορεί να είναι εκεί και να μιλάμε στο τηλέφωνο ή να στέλνουμε μηνύματα».

O Χρήστος Χατζηπαναγιώης από τη δική του πλευρά είπε: «Είναι μια θυελλώδης γυναίκα η Βίκυ και θυελλώδης είναι και η σχέση μας. Χαίρομαι που η ζωή μου έστειλε την Βίκυ δίπλα μου και μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της. Η σχέση της Βίκυς με τον κόσμο είναι μαγική, αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η ανοιχτότητά της… Η Βίκυ είναι ένα πρόσωπο που είναι αδύνατον να την αγνοήσεις…»

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου η Βίκυ Σταυροπούλου είπε: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που αποκλείω, δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR