counter

Βίκυ Σταυροπούλου: Το πλούσιο βιογραφικό, η εγκυμοσύνη στα φοιτητικά της χρόνια, ο γάμος και η κόρη της Δανάη Μπάρκα

Βίκυ Σταυροπούλου: Το πλούσιο βιογραφικό, η εγκυμοσύνη στα φοιτητικά της χρόνια, ο γάμος και η κόρη της Δανάη Μπάρκα
Βίκυ Σταυροπούλου: Το πλούσιο βιογραφικό, η εγκυμοσύνη στα φοιτητικά της χρόνια, ο γάμος και η κόρη της Δανάη Μπάρκα

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς και τηλεοπτικές προσωπικότητες της χώρας μας. Το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τη σειρά "Είσαι το ταίρι μου" όμως η ίδια έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Ας μάθουμε πράγματα για τη ζωή και την καριέρα της αγαπημένης ηθοποιού.

Βίκυ Σταυροπούλου - Βιογραφικό

  • Η Βίκυ Σταυροπούλου γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Αφρικής στις 6 Νοεμβρίου 1969
  • Είναι 52 ετών
  • Το Ζώδιό της είναι Σκορπιός
  • Οι γονείς της ήταν μετανάστες στη Νότιο Αφρική
  • Μεγάλωσε στο Περιστέρι με τον παππού και τη γιαγιά της και όπως έχει πει τους νιώθει σαν γονείς της
  • Έχει μία κόρη, την ηθοποιό και παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα
  • Η μητέρα της η Τούλα έχει τη δική της στήλη στην εκπομπή της Δανάης
  • Έφυγε όταν ήταν μωρό από το Γιοχάνεσμπουργκ ενώ τα αδέρφια της τελείωσαν εκεί το σχολείο
  • Η Βίκυ Σταυροπούλου σπούδασε και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Σύγχρονου Θεάτρου του Γιώργου Κιμούλη
  •  Έχει πολλές επιτυχημένες συμμετοχές σε κωμικούς ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση
  • Ο λογαριασμός της στο Instagram της είναι @vickystavropoulouofficial

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η τηλεόραση

  • Το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου είναι συνώνυμο της επιτυχίας. Μερικές από τις σειρές που την είδαμε, είναι το «Είσαι το ταίρι μου» στο ρόλο που την έκανε γνωστή και αγαπητή σε όλη την Ελλάδα, αυτόν της “Στέλλας” που έζησε τελικά τον μεγάλο έρωτα με τον Αλέξη Γεωργούλη στο ρόλο του “Σωτήρη”, οι «7 θανάσιμες πεθερές», αλλά και το «Κάτω Παρτάλι»
  • Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του MEGA "Μονάχους Μονάχους", τη σεζόν 1997-1998 και είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Βιβής

  • Έχει συμμετάσχει επίσης στο "Κόκκινο Δωμάτιο" και στον "Γιούγκερμαν", στο ρόλο της Αντιόπης
  • Από το 2006 έως το 2010, η Βίκυ Σταυροπούλου παρουσίαζε το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι “Taxi girl” στο MEGA και το 2017-2018 το “Money Drop” στο Star.

  • Τις τελευταίες σεζόν τη βλέπουμε στην κριτική επιτροπή στο show του Νίκου Κοκλώνη "Just the 2 Of Us"

Η Βίκυ Σταυροπούλου και το θέατρο

  • Η πρώτη της θεατρική εμφάνσιη ήταν στην παράσταση "Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας" στο Θέατρο Εμπορικόν τη σεζόν 2002 - 2003
  • Από τότε μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες θεατρικές επιτυχίες όπως "Μια τρελλή... τρελλή... σαραντάρα", "Ντόλλυ η προξενήτρα",  "Για όνομα", "Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα!", "Μάμα Ρόζα" κ.α.
  • Τα τελευταία χρόνια θεατρικό της "σπίτι" είναι το θέατρο Αλίκη

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο κινηματογράφος

  • Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνσιση έγινε το 2003 στο "Οξυγόνο" όπου υποδήθηκε μια καλεσμένη στο πάρτι
  • Το 2008 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Bank bang" και το 2016 έκανε guest εμφάνιση στο "Έτερος Εγώ"

Βίκυ Σταυροπούλου - Η ξαφνική εγκυμοσύνη και η σχέση με την κόρη της Δανάη Μπάρκα

Οι δυο γυναίκες είναι πολύ αγαπημένες. Η Βίκυ Σταυροπούλου στηρίζει την κόρη της σε κάθε της βήμα και το ίδιο συμβαίνει και για τη Δανάη που είναι πάντα στο πλευρό της μητέρας της. Η Δανάη Μπάρκα ήταν συνέχεια μαζί με τη μητέρα της στα γυρίσματα της σειράς "Είσαι το ταίρι μου" και μάλιστα σε ένα επεισόδιο έκανε guest εμφάνιση όταν χρειάστηκε να υποδυθεί την τηλεοπτική "Στέλλα" σε μικρή ηλικία.

"Κάποια στιγμή, στα 22 μου, είχα σχέση με τον (μετέπειτα) μπαμπά της κόρης μου κι έμεινα έγκυος. Ήμουν μικρή. Σκεφτόμουν να μην το κρατήσω. Εκείνη την εβδομάδα όμως, στον ύπνο του, έφυγε ξαφνικά ο παππούς μου. Κι ένοιωσα σαν ο Θεός να μου παίρνει τον παππού μου και να μου δίνει μια καινούρια ζωή. Κοιμήθηκα ελεύθερη και ξύπνησα παντρεμένη. Έγινα μητέρα στα 23 μου με έναν πολύ καλό άνθρωπο, που λόγω του νεαρού της ηλικίας, συνειδητοποιήσαμε πολύ σύντομα, ότι δεν μεγαλώναμε το ίδιο. Η αναστάτωση και η συνειδητοποίηση, οι ενοχές, και όλα όσα περνάει ένας άνθρωπος όταν υπάρχει καρπός του έρωτα, οι ερωτήσεις του τύπου «γιατί μια λάθος δική μου επιλογή» να την πληρώσει το παιδί μου, μπλόκαραν τη ζωή μου. Και κλείστηκα στον εαυτό μου, όπως κάνω πάντα στις στεναχώριες. Επειδή όμως ο μπαμπάς της κόρης μου, είχε ένα μαγαζί όπου έρχονταν καλλιτέχνες και καθώς έβλεπαν την τρέλα μου, μου έλεγαν να ασχοληθώ με το θέατρο. Χώρισα και βρέθηκα από καλοπαντρεμένη, άφραγκη, φοιτήτρια στη σχολή με ένα μωρό. Την ημέρα πέρναγα υπέροχα και τα βράδια έκλαιγα. Είχα όμως πίστη, ότι αφού βρήκα αυτό που θέλω να κάνω, θα το κάνω. Κι έχω την ψευδαίσθηση ή την υποψία ότι με αντάμειψε ο Θεός" έχει πει η Βίκυ Σταυροπούλου σε συνέντευξή της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η συγκατοίκηση με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει οικογενειακή σχέση με τον επίσης ηθοποιό και κολλητό της φίλο Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που είναι πάντα μαζί της στα εύκολα και στα δύσκολα.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν παρέα όταν η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν ακόμη έγκυος στη Δανάη. Σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξή της, η ζωή τους έφερε να συγκατοικήσουν όταν μετά το σεισμό τα σπίτια τους είχαν ζημιές και τότε η Βίκυ βρήκε ένα όμορφο, μεγάλο σπίτι στο Περιστέρι. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μεγάλωσε ουσιαστικά τη Δανάη Μπάρκα σαν πατέρας.

Στην εκμπομπή της "Πάμε Δανάη" είχε μιλήσει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τη σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη γνωριμία τους.

«Τη Βίκυ την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR