counter

Βίκυ Πρωτογεράκη για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν υποπέσει στα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται”

Βίκυ Πρωτογεράκη για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν υποπέσει στα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται”
Βίκυ Πρωτογεράκη για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν υποπέσει στα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται”

H Βίκυ Πρωτογεράκη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «το Πρωινό».

Η ηθοποιός και δικηγόρος μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη δηλώνοντας πως πιστεύει στην αθωότητά τους και θα τους υπερασπιζόταν στο δικαστήριο ενώ σαν δικηγόρος θα σκεφτόταν για τον αν θα αναλάμβανε τα θύματα.

«Το νόημα της φυλακής είναι ο σωφρονισμός, όχι να σε φτύνουν όλοι και να σε θέλουν κάτω. Αυτό δεν είναι σωφρονισμός. Σε κάποιους κακοφάνηκε που ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε παράσταση μέσα στη φυλακή, πολύ καλά έκανε. Για να σωφρονιστούν δεν έχουν μπει αυτοί οι άνθρωποι εκεί; Η δύναμη της Τέχνης δεν είναι για να σε κάνει να επανενταχτείς και να φύγεις από αυτό το σκοτάδι; Εγώ γνώριζα τον Πέτρο από μικρό παιδί. Δεν τον είχα ικανό να κάνει κάτι τέτοιο. Επειδή έχω κάνει και παρέα μαζί του ήξερα πόσο χιούμορ είχε. Δεν τον έχω ικανό να κάνει κάτι τέτοιο τώρα όμως η κάθε κοπέλα μπορεί όντως να φοβήθηκε. Κάθε άνθρωπος το εισπράττει διαφορετικά και μπορεί να θεωρήσει ότι όντως κινδυνεύει. Το θέμα είναι αν έγινε ή όχι η πράξη. Κάποια πράγματα πιστεύω έχουν τραβηχτεί. Η αλήθεια μπορεί να είναι κάπου ενδιάμεσα. Επειδή τον ξέρω σαν άνθρωπο και είναι παρορμητικός έχω να πω ότι δεν είναι ο κλασικός επιχειρηματίας που βιάζει κατ’ εξακολούθηση» δήλωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε: «Ήταν φωτεινό άτομο. Αυτή τη πλευρά του δε τη γνώριζα εγώ και δεν την είχε δείξει ποτέ σε εμάς. Βεβαίως θα τον υπερασπιζόμουν αν μου το ζητούσε και θα το έκανα λόγω του πατέρα του που τον είχα δάσκαλο και τον θεωρούσα πνευματικό μου πατέρα αλλά και λόγω του ιδίου. Μέσα μου συνειδησιακά δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι έχουν υποπέσει στα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται. Δεν έχω διαβάσει όμως τις δικογραφίες και δεν ξέρω».

Τέλος, στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν θα αναλάμβανε σαν δικηγόρος τα θύματα δήλωσε: «Εξαρτάται. Αν έβρισκα ότι αυτές οι κατηγορίες βασίζονταν κάπου θα υπερασπιζόμουν τα θύματα. Αν ήταν όμως κάτι που θα πηγαίναμε στο δικαστήριο και θα γινόμασταν ρεζίλι θα το σκεφτόμουν».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR