counter

Βίκυ Λέανδρος: Τα παιδιά της, η απόφαση να αφήσει το τραγούδι και η έκπληξη από την Έλενα Παπαρίζου

Βίκυ Λέανδρος: Τα παιδιά της, η απόφαση να αφήσει το τραγούδι και η έκπληξη από την Έλενα Παπαρίζου
Βίκυ Λέανδρος: Τα παιδιά της, η απόφαση να αφήσει το τραγούδι και η έκπληξη από την Έλενα Παπαρίζου

Η Βίκυ Λέανδρος ήταν καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της στη νίκη της στη Eurovision και στα παιδιά της.

«Ήμουν ξετρελαμένη με τη μουσική και ήξερα ότι αυτό θέλω να κάνω, δεν ήξερα αν μπορώ. Οι γονείς μου δεν με υποστήριξαν στο ξεκίνημά μου. Με το ζόρι με άφηναν, γιατί ήθελα να τελειώσω το σχολείο. Το πρώτο μου δισκάκι το έβγαλα για χόμπι, στα γερμανικά» δήλωσε αρχικά ο Βίκυ Λέανδρος.

«Δεν μου ήταν δύσκολο. Ήταν μωρά, πώς να μην τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια; Ήταν αναγκαίο για εμένα. Δεν φοβόμουν αν θα έχω επιτυχία μετά από 10 χρόνια. Όλοι πήραν ένα δικό τους δρόμο. Η Σάντρα πήρε καλλιτεχνικό δρόμο, η μικρή μου κόρη. Έχουμε στενή σχέση με όλους και αυτό ήταν σημαντικό για εμένα» εξομολογήθηκε για την απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι.

 Στη συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου της έκανε έκπληξη και είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κοντά σας. Επειδή είμαι κι εγώ μεταναστών, με το που κατεβαίναμε στην Ελλάδα αγοράζαμε τα LP.Ο πατέρας μου έφτιαχνε κασέτες με τη Βίκυ Λέανδρος και ακούγαμε. Πάντα μας δημιουργούσε μια μεγαλύτερη νοσταλγία για την πατρίδα μας. Εμένα το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το Καζανόβα. Είναι ένα απόλυτα θηλυκό κομμάτι».

«Ανταμώσαμε το 2013 για να πούμε μαζί το Apres Toi. Θυμάμαι ότι έφτασα με πολύ άγχος στον χώρο και ξαφνικά δεν εμφανίζονται ποτέ τα ρούχα μου, χάθηκαν με ένα ταξί. Δεν είχα τι να φορέσω, βρέθηκε μια λύση, αλλά ανέβηκα στη σκηνή και τα ξέχασα όλα. Κατέβηκα από τη σκηνή και έκλαιγα γιατί δεν πίστευα ότι έχω τραγουδήσει μαζί της. Έλεγα το πιστεύεις με ποιον τραγούδησες; Είναι ευγενική, δοτική και έχει ζεστασιά στην ψυχή της» συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα από την συνέντευξη της Βίκυς Λέανδρος:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR