counter

Βίκυ Καγιά: Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και πώς κατάφερε να τα χάσει όλα;

Βίκυ Καγιά: Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και πώς κατάφερε να τα χάσει όλα;
Βίκυ Καγιά: Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και πώς κατάφερε να τα χάσει όλα;

Βίκυ Καγιά

Συνέντευξη στο People και τη Σόνια Καζόνι παραχώρησε η Βίκυ Καγιά και μίλησε για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη αλλά και τον τρόπο που τα έχασε. 

«Πραγματικά, δεν μου έμεινε ούτε κιλό. Πήρα συνολικά οκτώ-οκτώμισι κιλά, αλλά γέννησα δύο μέρες πριν την 37η εβδομάδα. Αν είχα διανύσει και τον ένατο μέχρι την 40ή εβδομάδα, θα έπαιρνα τουλάχιστον άλλα δύο κιλά, άρα θα έφτανα τα δέκα. Το θέμα με εμένα είναι πως μέχρι να μπω στον έκτο δεν είχα καθόλου κοιλιά, οπότε πρακτικά μπορούσα εύκολα να κάνω όλα όσα έκανα και πριν, δουλεύοντας ουσιαστικά στους ίδιους ρυθμούς. Στον όγδοο πια βάρυνα» λέει γελώντας.

«Βγαίνοντας από το μαιευτήριο, μου είχαν μείνει δυόμισι-τρία κιλά, τα οποία έφυγαν αμέσως και λόγω θηλασμού, αλλά και γιατί πραγματικά δεν προλάβαινα ούτε να αναπνεύσω!». Νομίζω πως είναι ίσως η μοναδική έγκυος που έχω δει να βγαίνει από το μαιευτήριο με μεσάτο φόρεμα με ζώνη! «Η αλήθεια είναι πως μου έμεινε μόνο ένα πρήξιμο από την καισαρική που πήρε δύο μήνες να φύγει. Δεν έκανα, όμως, καμία δίαιτα, έτρωγα τα πάντα φροντίζοντας να παίρνω όλα τα θρεπτικά συστατικά, αφού θήλαζα. Απλά, επειδή η μικρή είχε κολικούς, απέφευγα κάποιες τροφές που κάνουν το μητρικό γάλα πιο βαρύ. Δεν έπινα γάλα, δεν έτρωγα λαχανικά με πολλές ίνες, ούτε και καυτερά φαγητά, όπως και δεν έπινα καθόλου αλκοόλ» εξηγεί η Βίκυ, που πλέον έχει επανέλθει στα 55 κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος. Η αλήθεια είναι πως μοιάζει πιο αδύνατη από πριν. «Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός πως, λόγω της καισαρικής, δεν επιτρέπεται ακόμη να γυμναστώ, πέρα από το κολύμπι, έτσι έχω την αίσθηση πως οι μύες μου είναι πιο άτονοι».

Διαβάστε επίσηςΒίκυ Καγιά: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια εντυπωσιακή τούρτα! Δείτε φωτογραφία!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR