counter

Βίκυ Καγιά: Όσα αποκάλυψε για τον νέο κύκλο του GNTM, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τα σχόλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βίκυ Καγιά: Όσα αποκάλυψε για τον νέο κύκλο του GNTM, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τα σχόλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Βίκυ Καγιά: Όσα αποκάλυψε για τον νέο κύκλο του GNTM, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τα σχόλια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου του GNTM η κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” συνάντησε την Βίκυ Καγιά το πρωί της Τρίτης 30/8.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια και μοντέλο αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες και αλλαγές που θα δούμε στο ριάλιτι μόδας, στη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την απόφασή της να παρουσιάσει το “Love Island”.

Όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά 

«Μακάρι να το ξαναδούμε το Dancing. Εγώ ξετρελάθηκα. Πέρασα καταπληκτικά. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα τρία πρότζεκτ (Shopping Star, GΝΤΜ, DWTS) στο σημείο της ζωής μου που βρίσκομαι τώρα, θα επέλεγα μόνο το GNTM γιατί θα ήθελα να έχω έξι μήνες δουλειά και έξι να μην έχω. Έχω κουραστεί λιγάκι» δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον νέο κύκλο του GNTM: «Σοφία Χατζηπαντέλης. Ένα όνομα μια ιστορία. Δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Το CNN της κάνει αφιερώματα. Είναι ένα πρόσωπο που έφτιαξε την καριέρα της μέσα σε όλο αυτό το diversity που επικρατεί στην Αμερική. Οι Έλληνες είναι πάντα έτοιμοι για όλα τα πρωτοποριακά… Στα γυρίσματα έγινε χαμός, βγήκαν μαχαίρια, ψαλίδια, πιρούνια… Μετά όμως αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι όμως οι μόδα».

Επιπλέον, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στα σχόλια του Λάκη Γαβαλά στη Σοφία Χατζηπαντελή: «Ο Λάκης είναι πάντα καυστικός. αυτή είναι η προσωπικότητά του. Δε θα αλλάξει ποτέ η γνώμη μου για τον Λάκη. Μου αρέσει που είναι καυστικός. Γιατί να μην είναι;».

Δείτε επίσης - GNTM: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πέμπτου κύκλου- Τα πρώτα πλάνα, τα λόγια της Βίκυς Καγιά και των νέων κριτών

Σχετικά με τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα, η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι στα καλύτερά του. Πιο όμορφος από ποτέ, πιο κατασταλαγμένος από ποτέ. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Για τα νούμερα δεν αγχώνομαι. Φυσικά και θέλω να σκίσουμε. Μη θεωρήσει κανείς ότι δε με νοιάζει αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει να είναι όλο σωστό γιατί με τα νούμερα πια και τον ανταγωνισμό που θα επικρατήσει, δε ξέρω πως θα μοιραστεί η πίτα… Υπάρχουν guest κριτές, μπορεί να επιστρέψει κάποια στιγμή και η Σοφία… Θέλουμε να υπάρχουν άνθρωποι από όλους τους χώρους. Ο Γιώργος Καράβας είναι καταπληκτικός… Τα λέει ωραία, αντρικά, όπως πρέπει. Συνδυάζει και το κομμάτι της μόδας που το γνωρίζει και το αντρικό».

Τέλος, η παρουσιάστρια του διαγωνισμού ομορφιάς απάντησε και για την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να παρουσιάσει το "Love Island" λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ηλιάνα καλά θα κάνει και θα παρουσιάσει το Love Island. Γιατί να μην το παρουσιάσει; Όσο πιο πολλά δοκιμάζουμε, τόσο πιο πολλά ξέρουμε. Καλά θα κάνει. Καλή της επιτυχία».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR