counter

Βίκυ Καγιά: "Οι δυσκολίες στη δουλειά και στα προσωπικά μου"

Βίκυ Καγιά: "Οι δυσκολίες στη δουλειά και στα προσωπικά μου"
Βίκυ Καγιά: "Οι δυσκολίες στη δουλειά και στα προσωπικά μου"

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο περιοδικό "Adore" και τη δημοσιογράφο Σοφία Τουντούρη για τις δυσκολίες που συνάντησε στην δουλειά αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλα. Για τις δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να καταξιωθεί στο χώρο της, τα προβλήματα στην προσωπική της ζωή, και αποκάλυψε πως δεν σκέφτηκε λεπτό να τα παρατήσει: "Στον δρόμο μου συνάντησα πολλές και σοβαρές δυσκολίες τόσο στη δουλειά μου όσο και στην προσωπική μου ζωή. Οι δυσκολίες, όμως, είναι ο μόνος τρόπος να προχωράμε και να μαθαίνουμε. Θεωρώ ότι δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω! Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω".

Πρότυπο για την Βίκυ Καγιά είναι οι δυναμικές γυναίκες με προσωπικότητα, αυτές που ξέρουν να αγωνίζονται για να κερδίσουν: "Πρότυπο μου είναι όλες οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους, αγαπούν την ζωή και έχουν παλέψει στην ζωή τους!".

Το φλερτ μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Κριθαριώτη έχει μπει και πάλι στην ζωή της. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν οι άντρες την φλερτάρουν απαντά: "Βεβαίως και με φλερτάρουν στα όρια που επιτρέπω και εγώ η ίδια". Τέλος η Βίκυ Καγιά δίνει την απάντηση της σε όσους πιστεύουν πως οι όμορφες γυναίκες δεν είναι έξυπνες. Τι τους απαντά; "Ότι είναι μονοδιάστατοι και προκατειλημμένοι. Μια όμορφη γυναίκα συχνά είναι και πολύ έξυπνη". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR