counter

Βίκυ Καγιά: Ο λόγος που διαφωνεί με τον Ηλία Κρασσά και η εξομολόγηση για την απιστία

Βίκυ Καγιά: Ο λόγος που διαφωνεί με τον Ηλία Κρασσά και η εξομολόγηση για την απιστία
Βίκυ Καγιά: Ο λόγος που διαφωνεί με τον Ηλία Κρασσά και η εξομολόγηση για την απιστία

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του Star μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους στη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά, αλλά μίλησε και για την απιστία.

Περάσατε ποτέ δύσκολες περιόδους στη σχέση σας;

Φυσικά καλέ, που ζεις; Επειδή είμαστε δύο πολύ εργατικοί άνθρωποι που έχουμε κατακτήσει πολλά πράγματα από μόνοι μας, η ομαδικότητα και ο κώδικας επικοινωνίας που έχουμε μας έχει βγάλει και από τα πιο δύσκολα. Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα.

Συγχωρείς την απιστία;

Δεν μπορώ, δεν μπορώ την απιστία.

Το έχεις βιώσει;

Και πάρα πολύ μάλιστα. Κατ΄ εξακολούθηση από τον ίδιο άνθρωπο. Την πρώτη φορά αντέδρασα ήρεμα. Είπα, ξέρω τι μου συμβαίνει, δες το και φτιάξ’ το. Τη δεύτερη πιο έντονα, την τρίτη ακόμη πιο έντονα και την τέταρτη δεν με ξαναείδε ούτε σε χριστουγεννιάτικη κάρτα!

Όταν γνώρισες τον Ηλία, τόσο εσύ, όσο και εκείνος, είχατε περάσει δύσκολα στην προσωπική σας ζωή.

Και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που μας ένωσαν χωρίς να χρειαστεί ποτέ να το πούμε. Είχαμε πολύ παρόμοιες εμπειρίες. Με τον Ηλία δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Συνεννοούμαστε με τα μάτια. Από την αρχή υπήρχε μία εμπιστοσύνη και φροντίδα μεταξύ μας.

Πότε διαφωνήσατε τελευταία φορά;

Προχθές για την Μπιάνκα και τον Κάρολο. Συνέχεια διαφωνούμε για τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο ελαστικοί και εκείνος πιο προστατευτικός.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR