counter

Bίκυ Καγιά: "Με τον Νίκο Κριθαριώτη δεν ήμασταν πια χαρούμενοι μαζί"

Bίκυ Καγιά: "Με τον Νίκο Κριθαριώτη δεν ήμασταν πια χαρούμενοι μαζί"
Bίκυ Καγιά: "Με τον Νίκο Κριθαριώτη δεν ήμασταν πια χαρούμενοι μαζί"

Βίκυ Καγιά

Για το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη, την νέα αρχή στην ζωή της, τις συναισθηματικές της δυσκολίες και τα όνειρά της για το μέλλον μίλησε η Βίκυ Καγιά παραχωρώντας συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Για τις λεπτομέρειες του διαζυγίου της δηλώνει χαρακτηριστικά: "Το διαζύγιο έχει βγει εδώ και λίγες ημέρες. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε την ζωή μας για τους δικούς μας λόγους. Δεν έγινε κάτι εξωτικό ούτε εξωπραγματικό. Ανακαλύψαμε ότι δεν ταιριάζουμε είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα και χωρίσαμε πολύ όμορφα, πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Με τον Νίκο δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί δεν ήμασταν χαρούμενοι."

Ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι χωρίζουν και εκείνη απαντά σε αυτό: "Δεν έχει σημασία το πότε έγινε τι και πως. Επιλέξαμε να κλείσει ο κύκλος της κοινής μας ζωής. Το πού και πότε δεν νομίζω ότι αφορά πια από την στιγμή που έχει βγει το διαζύγιο."

Η Βίκυ Καγιά παραδέχεται ότι ακόμα έχει επαφή με τον σύντροφό της και δηλώνει χαρακτηριστικά: "Γιατί να μην έχουμε; Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε." Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων την ρωτά αν είναι φίλοι με τον πρώην σύζυγό της, και εκείνη μιλώντας ειλικρινά και αυθόρμητα, απαντά : "Έχουμε επαφή. Κάποια στιγμή θα γίνουμε και φίλοι."

Βίκυ Καγιά

Πηγή: ΕΓΩ weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR